AFAS Software en Gladior bundelen krachten in online marketing

Martijn Bannink, 6 mei 2014

Samenwerking maakt genereren van omzet via AFAS Outsite mogelijk

Afas logoOnline marketingbureau Gladior is toegetreden tot het partnernetwerk van
softwareleverancier AFAS. De online marketingoplossing van Gladior, bestaande uit SEO, copywriting, online advertising, AB-testen en het juist inrichten en koppelen met Google Analytics, is bedoeld voor klanten die gebruikmaken van AFAS Outsite, de portal- en websitefunctionaliteit van AFAS. Een toenemende vraag van klanten naar ondersteuning op het gebied van online marketing was voor de softwareleverancier reden op zoek te gaan naar een dienstverlenende partner op dit gebied.

AFAS OutSite is het CMS-systeem waarmee AFAS-klanten een klantportal en een eigen website kunnen opzetten en beheren. Outsite is geen apart product, maar volledig geïntegreerd in de reeds bestaande software van AFAS. Door samen te werken met Gladior stelt AFAS Software haar klanten in staat hun website te optimaliseren door de inzet van op maat gemaakte online marketingactiviteiten. Het voordeel van de online marketingoplossing van Gladior is dat de software van AFAS de conversie van websitebezoekers tot leads en uiteindelijk klanten kan bijhouden. Op deze manier is eenvoudig en snel inzichtelijk te maken wat de website en de online marketingkanalen bijdragen aan het acquisitieproces.

“Tot op heden konden klanten vooral kosten besparen op de interne automatisering door gebruik te maken van Outsite,” zegt Bas van der Veldt, CEO van AFAS Software. “Maar door de samenwerking met Gladior kunnen klanten via dit kanaal nu ook meer klanten en omzet genereren. Dit gegeven maakt het een belangrijke aanvulling op de toepassing van ons product.”

Tom Tenniglo, Managing Director van Gladior, is zeer verheugd over het partnership. “Een groot deel van de klanten van AFAS Software werkt met AFAS Outsite. Er zijn echter nog bedrijven die zich onvoldoende bewust zijn van de effectiviteit van hun website of portal. Daarom hebben we samen met AFAS Software ook een quickscan ontwikkeld die direct inzichtelijk maakt waar, door de inzet van online marketing, eenvoudig winst behaald kan worden. Op basis van deze quickscan bieden wij vervolgens op maat gemaakte online marketingactiviteiten aan.”

Emerce E-commerce Live! 2018

Gladior was op woensdag 30 mei aanwezig bij Emerce E-commerce Live! Lees hier meer over de interessante sessies die we gevolgd hebben, de trends die we de komende jaren kunnen verwachten én hoe jij je webshop een boost kunt geven.

The Next Web 2018: wat moet je weten?

Gladior | Online Marketing, 2 juni 2018   Meet the future! The Next Web (TNW) is één van de grootste tech congressen op de wereld en vind jaarlijks plaats in Amsterdam. Het is een event waar de toekomst van digital en tech centraal staat. Daar hoort marketing zeker...