AFAS Succestival Vrijmarkt

Wij zijn aanwezig op de vrijmarkt van het AFAS Succestival met onze eigen stand!  Lees op deze pagina waarom jij onze stand op 14 september moet komen bezoeken. Op onze stand maak je kennis met de verschillende innovaties die wij te bieden hebben!

Kom langs bij onze stand, het kleedje naast de groeituin

AFAS Partner

insights

20+ jaar ervaring

alle data in een dashboard

Datagedreven

AI

We laten je graag zien hoe wij AI inzetten binnen AFAS Insite. Dit kunnen we voor o.a. het automatisch genereren van specifieke vacatureteksten die daarna automatisch worden uitgeserveerd op de juiste job-markets. 

Alvast meer lezen over onze AI ontwikkelingen?

InSite

Ons uitgangspunt? Jouw AFAS InSite omgeving realiseren in je eigen huisstijl. Essentieel hierbij is het bieden van een optimale gebruikerservaring zodat het intuïtief is om met InSite te werken. Hierbij is alle informatie beschikbaar uit diverse informatiezuilen in een helder overzicht. Via bijvoorbeeld een SSO-koppeling worden ook de niet AFAS bronnen getoond.

Laat je tijdens de vrijmarkt verrassen en bekijk de door ons gemaakte ATS omgeving van de Universiteit Twente. 

Alvast op gang komen met een van onze projecten op het gebied van IniSte?

OutSite

Waarvoor kun je OutSite niet inzetten? Klantportalen, Sollicitanten Portalen, Cursusbeheer, Werken bij-pagina’s,  Bedrijfswebsites… Op onze stand tonen we je graag voorbeelden afhankelijk van jouw behoefte. Wil jij je alvast voorbereiden met wat voorbeelden?

E-Commerce

Sta je voor een commerciële uitdaging of zoek je een digitale accountmanager die naadloos integreert met Profit als middelpunt? Ook hier hebben wij onze AI kennis functioneel toegepast!

Ontdek Lead Generation bij voetbalclub NEC

Wie wil er geen potentiële nieuwe klanten? Ontdek hoe je met onze innovaties vanuit AFAS een sterke verkoopfunnel opbouwt en als commercieel eindverantwoordelijke inzicht krijgt in je sales pipeline. Wij demonstreren graag onze Lead Generation concept, volledig geïntegreerd binnen de AFAS omgeving van voetbalclub NEC.

Wat Gladior voor jou kan betekenen

Gladior beschikt als geregistreerd koppelpartner van AFAS over uiteenlopende expertisegebieden. Met zowel geautomatiseerde als op maat gemaakte oplossingen heeft Gladior altijd ruime ervaring op het gebied van koppelingen. En als we nog niet eerder met een specifieke uitdaging te maken hebben gehad? Dan zijn we des te meer gemotiveerd om deze aan te gaan! Wij genieten van het samenspel met onze klanten. Van het luisteren. Van het vertalen van dromen naar doelen. Van data naar daadkracht. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact op met één van onze specialisten via het contactformulier of bel met 053 850 7090. Let’s go on tour together!

Gerelateerde cases

Leadgeneration in het profvoetbal featured img
Samen pionieren: SEO op basis van AI featured img
Kennis hebben, kennis delen featured img
Data, tijd én mensen winnen featured img
Een Talencentrum in cijfer & beeld featured img
Een meesterstukje in balans featured img