Laagdrempelig betalen met iDEAL in je AFAS bestelportaal: minimaal risico voor jou

In het nieuwe AFAS bestelportaal kunnen ingelogde verkooprelaties eenvoudig bestellingen bij je plaatsen. Nadat ze de gewenste artikelen hebben geselecteerd en besteld, beoordeelt jouw backoffice deze aanvraag gemakkelijk in AFAS Profit. Dit werkt efficiënt, altijd met de laatst geldende prijzen en is 24/7 beschikbaar. Zo maak je optimaal gebruik van de AFAS OutSite mogelijkheden.
Wil je een groter deel van de markt bedienen, dan bied je deze oplossing ook aan nieuwe klanten aan. Gladior helpt je graag met een veilige, laagdrempelige oplossing waarbij jij geen risico loopt.

Veilig bestellen

Natuurlijk juich je bestellingen en aanmeldingen van nieuwe klanten toe. Alleen gebeurt het net iets te vaak dat je als ondernemer met een niet-betaalde rekening blijft zitten. Als iemand jouw producten bestelt en jij verzendt ze, dan wil je dat ze betaald worden. Wanneer iemand zich aanmeldt voor een nieuwe cursus, dan wil je dat deze persoon verschijnt en aan zijn financiële verplichtingen voldoet. Je kunt ervoor kiezen klanten aan de voorkant te screenen. Dit is een tijdrovend en niet erg klantvriendelijk proces. Gladior heeft een oplossing voor je: een integratie met een Mollie betaalpagina. Gemakkelijk te implementeren in jouw AFAS bestelportaal. Een nieuwe klant kan dankzij deze koppeling meteen online betalen en jouw AFAS wordt pas gevoed met alle relevante data nádat de betaling verricht is. Volop zekerheid.

Hoe het werkt

Stel: een potentiële nieuwe klant meldt zich op je website en kiest voor het boeken van een cursus of het bestellen van een nieuw product. Deze persoon moet automatisch relevante gegevens invullen, zoals contactgegevens of het verzendadres. Vervolgens biedt je de nieuwe klant de mogelijkheid het product of de cursus direct te betalen. Met een Mollie-koppeling van Gladior stuur je de klant gelijk door naar de betaalpagina, waar hij met iDEAL betaalt. Dit kennen we allemaal van het betalen van een bestelling bij een webshop. Pas nadat zijn betaling is afgerond, wordt AFAS gevoed met de relevante data en vindt de normale orderafhandeling plaats. Hiermee is het financiële risico voor jouw organisatie minimaal.

Wat Gladior je nog meer kan bieden

Een Mollie-koppeling is eenvoudig te integreren in jouw AFAS landschap. Wil je nog meer business genereren, dan is ook de vormgeving van je bestelportaal van groot belang. Hoog betaalgemak zorgt immers voor een hogere conversie. Gladior kan je helpen aan een optimale vormgeving. Laat je verrassen door onze OutSite diensten. Ben je niet overtuigd of het bestelportaal de juiste optie is, of zoek je naar een complete e-commerce oplossing in combinatie met AFAS? Ook dan helpen wij graag bij een verantwoorde keuze. Wil je een compleet advies over hoe je AFAS kunt inzetten in combinatie met digital marketing in de breedste zin? Kijk dan eens naar de mogelijkheden van een AFAS digital marketing scan.

Waarmee kunnen we jullie helpen?

We horen graag wat jullie uitdaging is. Neem contact op via het contactformulier of bel ons op +31 (0)53 850 70 90.

    Dit formulier is beschermd door Google reCAPTCHA, de Google Privacy Policy en de Terms of Service.

    Velden met een zijn verplicht om in te vullen.