Gladior aanwezig op Enschede Marathon 2016

Bart Ensink, 18 april 2017

Afgelopen zondag hebben we als Gladior deelgenomen aan de 48e editie van de Enschede Marathon met twee teams in de Company Run. Daarnaast waren we actief als social media team voor de Enschede Marathon, voor de online verslaggeving.

Online Marketing & Social Media Team

Na in de aanloop meegeholpen te hebben met de online marketing van dit prachtige event, hebben we voor de Enschede Marathon alle social media (Facebook, Twitter & Instagram) verslaggeving verzorgd vanaf verschillende locaties langs het parcours. Met live video via Facebook, honderden foto’s en een kijkje achter de schermen hebben we geprobeerd om de fans en volgers van de Enschede Marathon continu van updates te voorzien.

We hebben alle online volgers goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen van de toppers op de hele marathon, waar een uniek feit plaats vond: een vrouw won voor het eerst een internationale marathon! Naast de marathon wedstrijd hebben we de sfeer en prestaties in beeld gebracht van de halve marathon tot de aanstormende talenten bij de Kidsrun. Zo hebben we via Facebook ruim 176.000 mensen kunnen bereiken. De beste post bereikte maar liefst meer dan 73.000 mensen! Ook op Twitter hebben we meer dan 85.000 mensen bereikt. Met ons social team hebben we een mooie dag gehad en het was geweldig om dit grote Enschedese event van deze kant mee te maken.

Gladior wint CompanyRun 10km!

enschede-marathon-podiumWe hebben met 8 collega’s ook meegedaan op de 5 en de 10 kilometer met de CompanyRun. Zo waren Richard Mombarg, Justin Visser en Peter de Witte actief op de 10km en Tom Tennigo, Martijn Tenniglo, Romi Aksan, Larissa van Hoeijen en Martijn Bannink actief op de 5km.

Op de 10 kilometer behaalden we de 1e plaats en op de 5 kilometer een 4e plek in het bedrijvenklassement. Een super knappe prestatie!

Emerce E-commerce Live! 2018

Gladior was op woensdag 30 mei aanwezig bij Emerce E-commerce Live! Lees hier meer over de interessante sessies die we gevolgd hebben, de trends die we de komende jaren kunnen verwachten én hoe jij je webshop een boost kunt geven.

The Next Web 2018: wat moet je weten?

Gladior | Online Marketing, 2 juni 2018   Meet the future! The Next Web (TNW) is één van de grootste tech congressen op de wereld en vind jaarlijks plaats in Amsterdam. Het is een event waar de toekomst van digital en tech centraal staat. Daar hoort marketing zeker...