Met Olijf en Gladior gaan weer samenwerken

Gladior | Online Marketing, 12 maart 2018

Samen op weg naar succes

Met Olijf kiest opnieuw voor een samenwerking met Gladior. Deze unieke webshop omschrijft zichzelf als volgt: “Met Olijf is de grootste gespecialiseerde webshop in dierproefvrije natuurlijke cosmetica van Nederland en België. Tot 100% natuurlijke cosmetica zonder SLS, parabenen, propyleenglycol en genetisch gemodificeerde extracten, die zelfs de meest geïrriteerde huid herstelt.” Met Olijf maakt gebruik van CCVshop software voor de webshop. Zij stonden dit jaar ook nog samen met CCVshop op het podium bij de WebWinkel Vakdagen in 2018 als succesvol voorbeeld en binnenkort gaat men samen aan de slag voor een maatwerk design.

De volgende stap is ook al gezet, want met alleen een goede en mooie webshop (een 9,5 in de klantreviews op KiYoh) ben je er nog niet. Een webshop heeft net als een fysieke winkel bekendheid en aanloop nodig. Precies de reden om aan online marketing te doen en op te vallen bij het juiste publiek op Facebook en in de zoekmachines. Als gespecialiseerd partner van CCVshop was de nieuwe samenwerking met Gladior logisch. In het verleden werkten we bovendien al eerder samen. Na een korte pauze mogen we Met Olijf nu weer verwelkomen als klant en daar zijn we uiteraard trots op!

Met Olijf verwoordt de keuze voor Gladior als volgt: “Na een jaar bij Gladior te hebben gezeten, kozen we voor een andere partij. Niet omdat het niet goed was, integendeel: de campagnes sloegen aan. Maar toch wilden we een nieuwe aanpak proberen. Dat was niet de juiste keuze. Marketing vraagt om commitment, om doorzettingsvermogen, maar ook om elkaar beter te leren kennen en de verwachtingen continu te polsen. Het gras is aan de andere kant altijd groener, natuurlijk, alleen ondervonden we dat we op het groenere gras compleet opnieuw moesten beginnen. En daar zagen we al gauw waarom we weer terug moesten naar Gladior: begeleiding van één consultant, de mogelijkheden om met elkaar te communiceren en elkaar waar nodig te helpen. Laura, gelukkig weer onze marketeer, heeft verstand van de markt, van de mogelijkheden, van onze producten en van duidelijke en doeltreffende communicatie. Dat zorgde ervoor dat we met plezier weer een contract hebben ondertekend bij Gladior – en daar al direct de vruchten van plukken.” – Metolijf.nl

In 2018 gaan we samen op weg naar (meer) succes!

Het voorbeeld van Met Olijf volgen? Ga vrijblijvend het gesprek met ons aan voor uw webshop of -site. Vul onderstaand formulier in en we nemen snel contact met u op.