Gladior en Spotler gaan partnership aan

Gladior | Online Marketing, 15 maart 2018

E-mailmarketing is onmisbaar in de online marketing strategie van uw bedrijf. Email automation is niet alleen een belangrijk kanaal voor informatiedeling maar ook voor het genereren van leads en conversies. Reden voor Gladior om een partnership te sluiten met Spotler, de ontwikkelaar en leverancier van de email marketing software: Mailplus. 

Als e-mailspecialist gaat Gladior met Spotler nog meer inzetten op het effectief gebruiken van e-mail automation. E-mailmarketing komt immers optimaal tot zijn recht indien er zoveel mogelijk wordt gepersonaliseerd en geautomatiseerd. Personalisatie en automatisering is mogelijk dankzij de koppelingen die Gladior kan leggen met diverse systemen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • Google Analytics
  • CRM’s systemen (off- en online)
  • Microsoft Dynamics
  • CMS-systemen
  • Salesforce

Met de mogelijkheden binnen MailPlus en de koppelingen zal Gladior e-mailmarketing nog adequater inzetten binnen de online strategie van haar klanten. Ook levert Gladior dedicated rapportages die diepe inzichten geven in de resultaten van de campagnes & mailingen.

AFAS software

Gladior is officieel gecertificeerde AFAS partner en specialist in AFAS Outsite. Dit maakt de samenwerking tussen Gladior en Spotler extra uniek. Dankzij de Mailplus connector van Spotler, kan er een koppeling gelegd worden met het CRM van AFAS Profit. Zodoende sluit MailPlus naadloos aan op uw AFAS omgeving. Contactdata en wijzigingen vanuit AFAS worden moeiteloos gesynchroniseerd en losse import- en exportlijsten worden overbodig. Heeft u een ander systeem? Geen probleem, Spotler koppelt eenvoudig met nog veel meer systemen.

Over Spotler

Spotler ontwikkelt en levert al sinds 2004 e-mail marketing automation software. In het verleden deden ze dit als zusterbedrijven MailPlus en Blinker, tegenwoordig zijn ze samengevoegd en hebben ze als doel om ook een internationale speler te worden op het gebied van marketing automation. In Nederland zij er meer dan 5.000 MailPlus gebruikers die e-mailmarketing en marketing automation effectief in zetten. Naast de software levert Spotler ook de service die nodig is om succesvol te starten en optimaal rendement te halen uit e-mailmarketing.

Het softwarepakket van Spotler biedt de volgende oplossingen & mogelijkheden:

  • E-mailcampagnes op basis van diverse triggers
  • Nieuwsberichten vanuit een eenvoudige drag-and-drop editor
  • Doelgroepen & segmentaties samenstellen op basis van data of klikgedrag
  • Automatische A/B splittesten
  • Koppelingen met webshops als Magento, Lightspeed & prestashop

Integreer emailmarketing in uw online strategie

Stuur niet langer dezelfde statische mailingen naar al uw klanten maar segmenteer ze naar rijke, multidimensionale digitale profielen. De mogelijkheden met Spotler zijn legio & toekomst bestendig en dit integreert Gladior in jouw online strategie.

Meer weten over de mogelijkheden van het inzetten van Spotler? Neem dan gerust contact op met Nathaniël Maulany.