Gladior genomineerd voor AFAS Award

Gladior Online Marketing, 16 maart 2016

 

Als AFAS partner voor het realiseren van websites in het cms AFAS OutSite, is Gladior genomineerd voor de jaarlijkse AFAS Awards. Gladior valt voor deze Award onder de categorie “Partners & Experts”. We hopen natuurlijk ook op jouw stem, zodat we op 3 juni de Award in de wacht kunnen slepen.

AFAS Awards

Showcase

Jaarlijks worden de AFAS Awards uitgereikt aan klanten van het softwarebedrijf en de partners die oplossingen met behulp van AFAS software bij klanten implementeren. Met Gladior zijn we de eerste nominatieronde doorgekomen en behoren wij nu tot de finalisten in onze categorie “Partners & Experts. Binnenkort komt een videoteam bij de finalisten langs om een video te maken over hoe er met de software van AFAS wordt gewerkt. Voor ons een ideale gelegenheid om meer inzage te geven in onze werkwijze bij het realiseren van websites voor onze klanten, met behulp van AFAS OutSite.

Binnenkort stemmen!

In mei van dit jaar zullen de video’s van de finalisten op de website staan. Vanaf dat moment is het ook mogelijk om via twitter (#AFASawards) ons te stemmen. Wanneer het moment daar is, zullen we jullie er uiteraard aan herinneren, maar neem ook alvast een kijkje op www.afasawards.nl.

We houden je op de hoogte.

Emerce E-commerce Live! 2018

Gladior was op woensdag 30 mei aanwezig bij Emerce E-commerce Live! Lees hier meer over de interessante sessies die we gevolgd hebben, de trends die we de komende jaren kunnen verwachten én hoe jij je webshop een boost kunt geven.

The Next Web 2018: wat moet je weten?

Gladior | Online Marketing, 2 juni 2018   Meet the future! The Next Web (TNW) is één van de grootste tech congressen op de wereld en vind jaarlijks plaats in Amsterdam. Het is een event waar de toekomst van digital en tech centraal staat. Daar hoort marketing zeker...