Gladior genomineerd voor prestigieuze Google Premier Partner award

14 juli 2017

Google Premier Partners

Van alle bureaus die met Google samenwerken behoort een selecte groep tot de ‘Google Premier Partners’. Door behaalde certificeringen en bewezen prestaties in online campagnes zijn zij de top van alle Google partners. Gladior Online Marketing, gevestigd in Enschede en al meer dan 10 jaar partner van Google, kreeg vorig jaar ook deze status toegekend. Om de prestaties van de beste online bureaus te erkennen reikt Google jaarlijks de Premier Partner awards uit. Gladior heeft binnen deze selectie van partners een nominatie behaald!

Growing Businesses Online award

De awards bestaan uit zes verschillende categorieën. Deelname bestaat o.a. uit het indienen van een klantcase, waarin de prestaties voor één specifieke klant of campagne uitgelicht worden. Gladior Online Marketing is genomineerd voor de ‘Growing Businesses Online’ award. In deze award staat het vergroten van online succes voor de klant centraal.

Thuisin – dé inspirerende woonwinkel

In de nominatie van Gladior staat de samenwerking met Thuisin centraal. Thuisin is met meer dan 40 vestigingen één van de grootste woonwinkel franchises in Nederland. De online strategie focust zich dan ook op het leiden van bezoekers naar de fysieke winkels. Door de inzet van lokale advertising en vindbaarheid via Google, is het winkelbezoek én het aantal franchises de afgelopen jaren enorm gegroeid. Met behulp van rapportages op vestigingsniveau kreeg ook de lokale ondernemer meer inzicht en vertrouwen in de inzet van online marketing.

Google Partners Accelerate

De genomineerde bureaus zijn uitgenodigd voor “Google Partners Accelerate” in Dublin, waar begin september de regionale winnaars bekend gemaakt worden uit Europa, het Midden-Oosten en Noord-Afrika (EMEA). Deze winnaars gaan vervolgens door voor de ‘global awards’, die eind september uitgereikt worden in New York. Maar liefst 2.000 Premier Partners uit de EMEA regio konden dit jaar deelnemen aan de awards. Uit Nederland zijn in totaal 11 bureaus voor een award genomineerd! Benieuwd naar alle nominaties? Je vindt ze hier.

 

Emerce E-commerce Live! 2018

Gladior was op woensdag 30 mei aanwezig bij Emerce E-commerce Live! Lees hier meer over de interessante sessies die we gevolgd hebben, de trends die we de komende jaren kunnen verwachten én hoe jij je webshop een boost kunt geven.

The Next Web 2018: wat moet je weten?

Gladior | Online Marketing, 2 juni 2018   Meet the future! The Next Web (TNW) is één van de grootste tech congressen op de wereld en vind jaarlijks plaats in Amsterdam. Het is een event waar de toekomst van digital en tech centraal staat. Daar hoort marketing zeker...