Gladior is Google Premier Partner

Bart Ensink, 5 juli 2016

Gladior is al meer dan 10 jaar Google Partner. Dat betekent onder andere voorrang bij ondersteuning en regelmatige afstemming tussen ons en Google. Een interessant voordeel voor onze klanten. Sinds kort bestaat er een gelaagdheid in de status van Google Partners. Onlangs kregen wij van Google de titel Premier Partner toegekend, het hoogste niveau. Daar zijn we erg trots op! 

Google omschrijft het zelf als: “The Google Partner badge shows that specific Partners have passed Google AdWords product certification exams and are up to date with the latest product knowledge. In other words, they earned it.” 

Google Partner zijn betekent dat onze consultants door Google gecertificeerd zijn en dat we ervaren zijn in het runnen van campagnes over meerdere disciplines. De premier badge is de hoogste categorie om als partner toebedeeld te krijgen. Het betekent onder andere dat onze consultants up to date zijn met hun kennis, een groot aantal succesvolle campagnes runnen en dat we voldoen aan de prestatie-vereiste die Google stelt. Onder andere omzetgroei en klantbehoud zijn hier onderdeel van. Gladior behoort met deze toekenning tot de top van Google Partners.

Gladior is Google Premier Partner

Bij Gladior bieden we een brede dienstverlening voor AdWords, van audits tot beheer en rapportage op campagnes. Neem gerust contact op om de mogelijkheden voor uw bedrijf te bespreken.

Emerce E-commerce Live! 2018

Gladior was op woensdag 30 mei aanwezig bij Emerce E-commerce Live! Lees hier meer over de interessante sessies die we gevolgd hebben, de trends die we de komende jaren kunnen verwachten én hoe jij je webshop een boost kunt geven.

The Next Web 2018: wat moet je weten?

Gladior | Online Marketing, 2 juni 2018   Meet the future! The Next Web (TNW) is één van de grootste tech congressen op de wereld en vind jaarlijks plaats in Amsterdam. Het is een event waar de toekomst van digital en tech centraal staat. Daar hoort marketing zeker...