Gladior op Webwinkel Vakdagen 2014

Gladior Online Marketing, 14 januari 2014

Op woensdag 22 januari en donderdag 23 januari is Gladior aanwezig op de Webwinkel Vakdagen 2014 in de Jaarbeurs in Utrecht. Innovadis, het zusterbedrijf van Gladior, heeft een stand op deze beurs. Wilt u meer weten over online marketing en e-commerce? Kom dan een kop koffie drinken in de stand van Innovadis (W39), want hier zijn dan ook de mensen van Gladior aanwezig.

E-commerce en online marketing

Op de Webwinkel Vakdagen 2014 presenteert Innovadis zich als de one-stop-shop e-commerce partner en helpt zowel B2C als B2B bedrijven met het lanceren van succesvolle webshops. Om ook een goede en effectieve online marketing campagne voor de gerealiseerde webshop in te zetten, kan Innovadis vertrouwen op de kennis en expertise van Gladior. Door deze unieke combinatie kunnen we u helpen met elke e-commerce- en online marketinguitdaging die u ons voorlegt.

Webwinkel vakdagen 2014

Kom langs!

Wanneer u op zoek bent naar een professionele e-commerce partner die er ook klaar voor is om uw online marketing effectief te verzorgen, kom dan op 22 of 23 januari langs op de stand van Innovadis (w39).  We bespreken graag uw uitdagingen onder het genot van een goede kop koffie.

Komt u langs? Het bezoek aan de Webwinkel Vakdagen is gratis. U kunt zich hier snel en eenvoudig registreren als bezoeker. Hebt u zich al geregistreerd? Voeg Innovadis dan toe aan uw persoonlijke beursplan.

Plattegrond Stand w39

Emerce E-commerce Live! 2018

Gladior was op woensdag 30 mei aanwezig bij Emerce E-commerce Live! Lees hier meer over de interessante sessies die we gevolgd hebben, de trends die we de komende jaren kunnen verwachten én hoe jij je webshop een boost kunt geven.

The Next Web 2018: wat moet je weten?

Gladior | Online Marketing, 2 juni 2018   Meet the future! The Next Web (TNW) is één van de grootste tech congressen op de wereld en vind jaarlijks plaats in Amsterdam. Het is een event waar de toekomst van digital en tech centraal staat. Daar hoort marketing zeker...