Golfdiscounter kiest voor Gladior Online Marketing

Gladior | Online Marketing, 04 april 2018

Golfdiscounter is sinds 2010 online actief en heeft zich ontwikkeld tot één van de grootste Golf webshops van Nederland. Golfdiscounter, gevestigd in Alkmaar, is officieel merkdealer van diverse grote golfmerken en heeft een grote eigen voorraad waardoor ze snel kunnen leveren aan hun (online) klanten. Daarnaast ligt de kracht van Golfdiscounter in een zeer goede klantenservice en klantvriendelijkheid. Niet alleen offline maar ook online!

De online ontwikkeling van Golfdiscounter bleef bij hun webshop software leverancier CCVShop niet onopgemerkt. Samen presenteerden zij tijdens de WebWinkel Vakdagen 2018 de succesformule van Golfdiscounter. De rode draad: klantenservice en SEO staan als een huis! Op het gebied van SEA lagen er echter nog kansen. Golfdiscounter besloot gebruik te maken van de expertise van Gladior.

Golfdiscounter kiest Gladior

De reden dat Golfdiscounter voor Gladior heeft gekozen? Golfdiscounter legt uit:
“De reden dat ik voor Gladior Online Marketing gekozen heb is simpel. Ze hebben een jong team, denken goed met de mee klant en zijn bereid een stapje extra te doen. Gladior is officieel CCVShop partner en daardoor hebben ze bijzonder veel ervaring met de backoffice van CCV Shops. Daarnaast ervaar ik dat Gladior resultaatgericht werk verzet. Dan heb ik het uiteraard over “werk aan de winkel” en niet het continu versturen van facturen en het uitmelken van webwinkel ondernemers.


Logo-Golfdiscounter.nl

Quote:
“Met Gladior haal je waardevolle online marketing kennis in huis en krijg je waar voor je geld”

– Golfdiscounter.nlVooral de ervaring en partnership met CCVShop is doorslaggevend geweest. Zo adviseert Gladior welke teksten ik waar moet plaatsen in mijn webshop. Welke functies ik van de shop wel óf juist niet moet gebruiken. Ze gaan de diepte in met hun analyse en geven advies op maat over de optimalisatie mogelijkheden van mijn webwinkel. En het blijft niet alleen bij dit advies, ze vertellen ook nog hoe ik dat moet doorvoeren binnen mijn CCV-shop. Het is juist deze combinatie die mij aanspreekt
.” – Golfdiscounter.nl

Onderhand is de samenwerking tussen Golfdiscounter en Gladior Online Marketing van start gegaan. De eerste stappen op gebied van Search Engine Advertising zijn gezet en er is een harde groei zichtbaar in de online transacties.

Bent u, net als Golfdiscounter, op zoek naar een online marketingbureau met een no-nonsense aanpak? Neem gerust contact met ons op via ons onderstaand formulier.  

In het kort

Opdrachtgever:
Golfdiscounter.nl

De opdracht:
Verhogen online transacties

Oplossing
Inzet Google Shopping

Resultaat
Verhoging transacties

Website
www.golfdiscounter.nl

>