Google AdWords certificeringen bij Gladior

Martijn Bannink, 19 juni 2013

De afgelopen tijd hebben de medewerkers van Gladior hard gewerkt om de nodige certificeringen van Google AdWords te halen. Inmiddels zijn er nu acht medewerkers binnen Gladior met een of meerdere Google AdWords certificaten. Hier blijft het niet bij. Er zijn meer collega’s met de studies bezig om later dit jaar ook de examens te halen. Het behalen van deze examens vinden wij belangrijk. Zo kunnen onze klanten er bij ons op vertrouwen dat wij hun online advertising campagnes opzetten volgens de laatste richtlijnen en ontwikkelingen.

Disciplines

Bij Gladior zijn er nu acht “Qualified Individuals” Van deze acht medewerkers zijn er zeven gecertificeerd in het onderdeel ‘zoekadvertenties’ en drie in ‘Rapportage en Analyse’. Er zijn hierbij dus enkele collega’s met meerdere certificaten. Om gecertificeerd te worden moet een medewerker minimaal twee examens succesvol hebben afgerond van het Google Certifcation programma.

Partner

Gladior beschikt over een groot team van gekwalificeerde specialisten en is daarom al geruime tijd AdWords Certified Partner. Al 13 jaar werken wij hard om voorop te lopen. Met onze 8 Qualified Individuals, hebben wij het grootste aantal specialisten in onze regio en staan we landelijk gezien in de top-10. U kunt ons profiel bekijken op de partnerwebsite van Google.

Emerce E-commerce Live! 2018

Gladior was op woensdag 30 mei aanwezig bij Emerce E-commerce Live! Lees hier meer over de interessante sessies die we gevolgd hebben, de trends die we de komende jaren kunnen verwachten én hoe jij je webshop een boost kunt geven.

The Next Web 2018: wat moet je weten?

Gladior | Online Marketing, 2 juni 2018   Meet the future! The Next Web (TNW) is één van de grootste tech congressen op de wereld en vind jaarlijks plaats in Amsterdam. Het is een event waar de toekomst van digital en tech centraal staat. Daar hoort marketing zeker...