Google AdWords certificeringen bij Gladior

Martijn Bannink, 19 juni 2013

De afgelopen tijd hebben de medewerkers van Gladior hard gewerkt om de nodige certificeringen van Google AdWords te halen. Inmiddels zijn er nu acht medewerkers binnen Gladior met een of meerdere Google AdWords certificaten. Hier blijft het niet bij. Er zijn meer collega’s met de studies bezig om later dit jaar ook de examens te halen. Het behalen van deze examens vinden wij belangrijk. Zo kunnen onze klanten er bij ons op vertrouwen dat wij hun online advertising campagnes opzetten volgens de laatste richtlijnen en ontwikkelingen.

Disciplines

Bij Gladior zijn er nu acht “Qualified Individuals” Van deze acht medewerkers zijn er zeven gecertificeerd in het onderdeel ‘zoekadvertenties’ en drie in ‘Rapportage en Analyse’. Er zijn hierbij dus enkele collega’s met meerdere certificaten. Om gecertificeerd te worden moet een medewerker minimaal twee examens succesvol hebben afgerond van het Google Certifcation programma.

Partner

Gladior beschikt over een groot team van gekwalificeerde specialisten en is daarom al geruime tijd AdWords Certified Partner. Al 13 jaar werken wij hard om voorop te lopen. Met onze 8 Qualified Individuals, hebben wij het grootste aantal specialisten in onze regio en staan we landelijk gezien in de top-10. U kunt ons profiel bekijken op de partnerwebsite van Google.