Over Gladior

Gladior is een data driven online marketing bureau, gevestigd in Enschede. Dagelijks werken onze 35 specialisten aan de meest uiteenlopende online marketing vraagstukken, gefocust op resultaat.

Geschiedenis

Gladior werd opgericht in 1999. Zoekmachines waren toen iets ongrijpbaars: door het toepassen van een paar trucjes kwam je wel bovenaan in Google. Gladior was één van de eerste bureaus die hier een gedegen aanpak voor ontwikkelde. Tegenwoordig is online marketing veel breder dan het optimaliseren van websites voor zoekmachines en maakt het onderdeel uit van (bijna) iedere bedrijfsstrategie.

Met 20 jaar ervaring zijn we breed onderlegd in “data driven” online marketing: focus op resultaat door inzichtelijkheid in cijfers. Hiervoor werken we met een vaste methodiek van analyse, strategie, uitvoering, monitoring en rapportage. We zijn Google Premier Partner en beschikken over diverse certificeringen in Google Ads, Analytics, Bing en Blueconic. Ons klantportfolio is minstens zo gevarieerd: van zelfstandig ondernemers tot multinationals, verspreid over de B2C en B2B markt.

Waar het online marketing landschap groeit, innoveert Gladior mee. Nieuwe technologieën van gisteren zijn vandaag alweer achterhaald. Veel bedrijven hebben vaak niet de capaciteit om al deze ontwikkelingen op de voet te volgen en toe te passen. Hier onderscheidt onze adviesrol zich: bij welke trends moet je je aansluiten? Wat zijn ongefundeerde hypes die snel hun waarde verliezen? Naast de praktische uitvoer denken we dus ook op strategisch niveau mee over de online groei en profilering van uw organisatie.

Werken bij Gladior?

Passie voor online? Op zoek naar een uitdagende functie bij een bureau? Ben je ondernemend en leergierig? Dan pas je mogelijk goed bij ons!

 

Meer weten?

Enthousiast over online marketing? Wij ook! U kunt vandaag al beginnen. Of u nu al een concreet plan heeft of nog zoekende bent, we zetten de mogelijkheden graag eens voor u op een rij.