Certificeringen

In moderne online marketing kun je niet zonder goede partners en de juiste kennis. Daarom werken wij samen met onderstaande partners om voor onze klanten het meeste uit online marketing te halen en om onszelf up-to-date en scherp te houden.

Google Premier Partner

Gladior is al meer dan 10 jaar officieel partner van Google. Onze consultants zijn gecertificeerd in Google AdWords en ze zijn up to date met alle disciplines. Gladior heeft alle expertise en ervaring in huis voor het succesvol runnen van campagnes in het zoek- en display netwerk, het inzetten van shoppingcampagnes, videocampagnes en adverteren op mobiele websites en apps.

Gladior is door Google benoemd tot Premier Partner en daar zijn we trots op! De Premier badge is de hoogste categorie om als partner toebedeeld te krijgen en is een bevestiging dat we voldoen aan de prestatie-vereiste die Google stelt. Dat betekend onder andere voorrang bij ondersteuning en regelmatige afstemming tussen ons en Google. Gladior behoort met deze toekenning tot de top van Google Partners.

Google Partner Gladior BV

Blueconic Certified

Blueconic is een customer data platform en voorloper op het gebied van (online) personalisatie, onder andere volgens Gartner en Forrester.  Met deze software kan de volledige digitale customer journey gepersonaliseerd worden. Hiermee krijgt iedere klant of bezoeker de juiste boodschap op het juiste moment op elk platform en device. Gladior is officieel partner van Blueconic in Nederland.

Google Analytics Certificering Gladior BV

Google Analytics Certified

Al onze consultants zijn allen gecertificeerd voor Google Analytics. Hiervoor worden jaarlijks examens afgelegd om de kwaliteit en kennis van onze consultants te waarborgen. Onze specialisten zijn up-to-date van alle mogelijkheden binnen Google Analytics.

Google zegt o.a. het volgende over de Google Analytics certificering: ‘Deze certificering is het bewijs van vaardigheden op het gebied van digitale analyse en Google Analytics, waaronder planning van metingen en implementatie, en configuratie en beheer in Google Analytics.’

Wilt u meer weten over website Analytics en over het gedrag van bezoekers op uw website? Lees hier meer!

Google Analytics Certificering Gladior BV

Bing Accredited Professional

Wij zijn gecertificeerd voor de inzet Bing Ads, betaalde advertenties in de zoekmachine Bing van Microsoft. Dit garandeert dat benodigde kennis aanwezig is bij onze specialisten om succesvol Bing Ads in te zetten.

Het betekent onder andere dat onze consultants up-to-date zijn met hun kennis, succesvolle campagnes kunnen runnen en dat we voldoen aan de prestatie-vereiste die Bing stelt. Bent u benieuwd of we voor uw Bing advertentiecampagnes kunnen inzetten? Lees hier meer!

Bing Partner Gladior BV

Waarom partners?

In moderne online marketing kun je niet zonder goede partners en de juiste kennis. Daarom werken wij samen met sterke partners om voor onze klanten het meeste uit online marketing te halen. Daarnaast houden we onszelf up-to-date met betrekking tot online ontwikkelingen en blijven we scherp op kwaliteit.

Partner worden?

Deelt u onze visie en heeft u interesse om onze partner te worden?