Gepersonaliseerde campagnes voor itslearning

Gepersonaliseerde marketing voor itslearning

Online doelstellingen

Itslearning ontwikkelt innovatieve leeromgevingen die docenten helpt uitdagende lessen te geven en de digitaal ingestelde leerlingen van nu te motiveren. Het bedrijf kenmerkt zich door persoonlijke service en een eigen ontwikkelteam voor snelle doorontwikkeling. Met het digitaal leerplatform is het voor docenten onder meer mogelijk om zelf leermaterialen te ontwikkelen, opdrachten uit te delen, toetsen af te nemen en ouders bij het onderwijs te betrekken. Het platform kan naadloos gekoppeld worden aan andere systemen. Met meer dan 6 miljoen gebruikers wereldwijd is de online leeromgeving een grote internationale speler op het gebied van elektronische leeromgevingen.

Over Itslearning

In 1998 begonnen als een informaticaproject voor de universiteit van Bergen (Noorwegen) en uitgegroeid tot één van de meest succesvolle leeromgevingen ter wereld.

“Het afgelopen jaar hebben we Gladior leren kennen als een kundige en professionele partij. Ze helpen ons waar ze kunnen met de inzet van online advertising. Adwords, Facebook, Twitter en Linkedin; het is gesneden koek voor Gladior. Ik ben erg blij dat we altijd open en eerlijk kunnen communiceren. Door kritisch naar elkaars werk te kijken komen we samen verder. De resultaten die Gladior voor ons behaalt zijn uitstekend. Door de goede samenwerking is het aantal leads verdubbeld ten opzichte van vorig jaar. ,,
 Itslearning
 Joris Krabbenborg
Marketing manager

Itslearning over de samenwerking met Gladior

We hebben de behoefte om onze online campagnes relevanter te maken voor onze doelgroepen. Het is voor ons belangrijk om ons elektronisch leerplatform zoveel mogelijk bij het onderwijs onder de aandacht te brengen en de doelgroep te informeren over relevante onderwijskundige zaken. We combineren onze huidige marketing automation met de online marketinginzet van Gladior. Hierdoor verwachten wij relevanter te kunnen zijn voor onze doelgroepen en potentiële klanten effectiever te kunnen overtuigen om de gewenste actie op onze site uit te voeren.

Joris Krabbenborg, Marketing Manager bij itslearning.

Relevante boodschappen op het juiste moment

Bij aanvang van het online marketing traject bij Gladior heeft itslearning aangegeven dat het de doelstelling is om meer contactaanvragen te realiseren. Allereerst zijn we gestart met een vooronderzoek. Hierbij hebben we gezamenlijk de doelgroepen in kaart gebracht. Vervolgens hebben wij diverse (re)marketing segmenten aangemaakt om de juiste bezoekers te bereiken. Hiervoor zijn alle denkbare sociale media kanalen ingezet. Na het invullen van een contactformulier worden de gegevens in Marketo opgeslagen. Op deze wijze kunnen we gezamenlijk de leads met gepersonaliseerde campagnes opvolgen.

Trots om voor te werken

Online marketing strategie Ardanta

Gladior helpt Ardanta al sinds 2013 met het succesvol uitvoeren van de online marketing strategie. Hoe positioneer je de grootste uitvaartverzekeraar van Nederland in de markt? Lees er meer over in onze referentie.

Voor wie wij nog meer werken

In het kort

Opdrachtgever:
Bylandt

De opdracht:
Stijging in bezoekers en aantal conversies

Oplossing
SEO, SEA & Display advertising

Resultaat
90% stijging in bezoek en 200% stijging in conversies

Website
https://bylandt.com/nl/

>

In het kort

Opdrachtgever:
Itslearning

De opdracht:
Vergroten van het aantal leads

Oplossing
Gepersonaliseerde campagne

Resultaat
Verdubbeling van het aantal leads

Website
www.itslearning.nl

>