Online Marketing Strategie LexisNexis

Online strategie voor Lexis Nexis

Online doelstellingen

Gladior heeft in de loop der jaren vanuit LexisNexis verschillende opdrachten gekregen om de online positie te verbeteren. Dit varieerde van het opzetten van een advertentie campagne om in het Midden Oosten meer bekendheid te genereren voor the Middle East Law van LexisNexis tot het positioneren van de Nederlandse site zodat deze beter gevonden wordt in de organische zoekresultaten. Daarnaast heeft Gladior LexisNexis geholpen bij de overgang naar de nieuwe website, om bezoekers en reeds behaalde posities te behouden.

Over LexisNexis

LexisNexis is vooraanstaand leverancier van op kennis en informatie gebaseerde oplossingen. LexisNexis, onderdeel van Reed Elsevier, helpt klanten in meer dan 110 landen, in zes werelddelen, met meer dan 15.000 medewerkers.

LexisNexis

“Het is erg prettig dat we met Gladior snel kunnen schakelen. Hierdoor kunnen we direct aanbevelingen doorvoeren.,,
 
 Denise Broekhof
Online Marketing Executive LexisNexis

Resultaten online marketing

Door het naar behoren uitvoeren van diverse campagnes is LexisNexis al diverse jaren een tevreden relatie van Gladior. Gladior heeft er voor gezorgd dat LexisNexis middels zoekmachine optimalisatie, zoekmachine adverteren met Google AdWords en display advertising relevante bezoekers naar de verschillende websites zijn geleid. Tevens heeft Gladior een rol gespeeld in het meetbaar maken van de resultaten binnen Google Analytics waardoor inzicht verkregen werd hoe rendabel de campagnes waren zodat hierop geanticipeerd kan worden. Gladior is voor LexisNexis een prima gesprekspartner op het gebied van online marketing door de combinatie van technische kennis om de site aan te passen en daarnaast een commerciële blik om te signaleren waar kansen liggen.

 

Website LexisNexis

Trots om voor te werken

Online marketing strategie Ardanta

Gladior helpt Ardanta al sinds 2013 met het succesvol uitvoeren van de online marketing strategie. Hoe positioneer je de grootste uitvaartverzekeraar van Nederland in de markt? Lees er meer over in onze referentie.

Voor wie wij nog meer werken

In het kort

Opdrachtgever:
LexisNexis

De opdracht:
Online positionering

Oplossing
Complete online marketing

Resultaat
Naamsbekendheid, bezoekers en conversies

Website
www.LexisNexis.nl

>