Lokale online marketing voor Solexverhuur Friesland

Complete online marketing voor Solexverhuur Friesland

Lokale online marketing

Solexverhuur Friesland is gevestigd in een populaire toeristische omgeving tussen de Friese meren, het IJsselmeer en vlakbij drukbezochte plaatsen zoals Joure, Lemmer en Sneek. Anno 2013 hebben we allemaal wel de smartphone of tablet mee op vakantie en op de meeste plaatsen wel een wifi-hotspot te vinden. Geen wonder dat toeristen graag hun smartphone of tablet gebruiken om te zoeken naar leuke activiteiten of dagbestedingen in de regio. Voor Solexverhuur Friesland heeft Gladior dan ook een online marketing campagne opgezet waarmee het bedrijf zich online en regionaal positioneert. Hierdoor is het de bedoeling om dagjesmensen, families en groepen binnen en buiten de regio aan te trekken die graag eens met de Solex of Daf op pad willen.

Gladior is gespecialiseerd in het uitvoeren van lokale online marketing. Bedoeld om via het internet de regionale zichtbaarheid en positie van Solexverhuur Friesland te versterken. Binnen deze campagne optimaliseert Gladior onder meer de belangrijkste webpagina’s op basis van regionaal gerichte zoektermen, zorgen we voor een goede inrichting van het Google+ Local profiel en melden wij de website aan bij relevante, regionaal georiënteerde websites.

Over Solexverhuur Friesland

Solexverhuur Friesland is hét adres voor een gezellige dag of dagdeel solexrijden of Daf 33 rijden door het landschap van Zuid-West Friesland of op een locatie naar keuze in Nederland.

Lokale marketing voor Solexverhuur Friesland

“Dankzij de lokale online marketing campagne, uitgevoerd door Gladior, zijn we nu beter zichtbaar en krijgen we meer aanvragen.,,
 Solexverhuur Friesland
 Arnold Wunderink
Eigenaar van Solexverhuur Friesland

Resultaten online marketing

Dankzij de lokale online marketing campagne is Solexverhuur Friesland veel beter vindbaar naar aanleiding van relevante zoekopdrachten binnen Google. Omdat de regionale online vindbaarheid beter is geworden, zijn ook de aanvragen via de website toegenomen.

Trots om voor te werken

Online marketing strategie Ardanta

Gladior helpt Ardanta al sinds 2013 met het succesvol uitvoeren van de online marketing strategie. Hoe positioneer je de grootste uitvaartverzekeraar van Nederland in de markt? Lees er meer over in onze referentie.

Voor wie wij nog meer werken

In het kort

Opdrachtgever:
Solexverhuur Friesland

De opdracht:
Lokaal vindbaar

Oplossing
Lokale online marketing

Resultaat
Beter zichtbaar & meer aanvragen

Website
www.SolexverhuurFriesland.nl

>