Nieuwe klanten voor Vesting Finance

Nieuwe klanten voor Vesting Finance

Online doelstellingen

Vesting Finance nam Gladior in de arm om de online vindbaarheid te verbeteren. Zodoende heeft Gladior een online marketing campagne uitgevoerd, bestaande uit zoekmachine optimalisatie en een AdWords campagne. De AdWords campagne is onderverdeeld in een branding campagne in het display netwerk en een campagne in het Google zoeknetwerk. Door middel van zoekmachine optimalisatie werkte Gladior aan de positionering van Vesting Finance in de organische zoekresultaten. Met deze activiteiten wil Gladior zowel de naamsbekendheid van Vesting Finance vergroten als bezoekers motiveren om een incassoaanvraag bij deze organisatie in te dienen.

Over Vesting Finance

Vesting Finance is een innovatieve, ambitieuze en professionele organisatie voor credit management. Al sinds 1996 helpen zij klanten in heel Nederland om meer rendement uit hun omzet te halen.

SEA voor Vestiging Finance

 

“We werken nu ongeveer een anderhalf jaar samen met Gladior. Samen met hun deskundige team halen we het maximale uit onze Google Adwordscampagne en SEO. De samenwerking voelt meer als een partnership dat een klant-leverancierverhouding. Gladior denkt mee en geeft helder en praktisch advies, alles concreet onderbouwd. Absoluut een aanrader. Gladior bedankt!,,
 Vesting Finance
 Janneke van Meekeren
Marketing & Communicatiespecialist bij Vesting Finance

Resultaten AdWords campagne

Door de inzet van de online advertenties komen er meer geïnteresseerde bezoekers op de website van Vesting Finance terecht via de banners in het display netwerk. Ook is Vesting Finance nu beter zichtbaar in de gesponsorde en organische resultaten van relevante zoekopdrachten in Google. Dat bevordert zowel de naamsbekendheid als de bezoekersaantallen op de website van Vesting Finance.

Online marketing Vesting Finance

Trots om voor te werken

Online marketing strategie Ardanta

Gladior helpt Ardanta al sinds 2013 met het succesvol uitvoeren van de online marketing strategie. Hoe positioneer je de grootste uitvaartverzekeraar van Nederland in de markt? Lees er meer over in onze referentie.

Voor wie wij nog meer werken

In het kort

Opdrachtgever:
Bylandt

De opdracht:
Stijging in bezoekers en aantal conversies

Oplossing
SEO, SEA & Display advertising

Resultaat
90% stijging in bezoek en 200% stijging in conversies

Website
https://bylandt.com/nl/

>

In het kort

Opdrachtgever:
Vesting Finance

De opdracht:
Relevante bezoekers realiseren

Oplossing
Online bannercampagne

Resultaat
Groei in aantal contractaanvragen

Website
www.VestingFinance.nl

>