Online strategie voor doodgaanendoorgaan.ardanta.nl

 

Online strategie voor Ardanta

Online doelstellingen

Doodgaanendoorgaan.ardanta.nl is een praktische gids die bezoekers, op een prettige manier door een moeilijk proces heen leidt. Het platform biedt allerhande hulpmiddelen voor het berekenen van de kosten van een uitvaart of premie van een uitvaartverzekering. Gladior helpt Ardanta met de online marketing voor doodgaanendoorgaan.ardanta.nl. Het portaal is gerealiseerd door zusterbedrijf Innovadis. De eerste fase is het vergroten van de naamsbekendheid en awareness onder de  doelgroep van dit nieuwe initiatief. Om dit te bereiken wordt een groot scala van verschillende online componenten ingezet. Hierbij kan worden gedacht aan zoekmachine marketing, social media marketing, display advertising en Real Time Bidding. Daarnaast heeft Gladior een aantal medewerkers van Ardanta getraind op het gebied van online marketing en het opzetten, beheren en promoten van de Facebookpagina. Dit alles om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk mensen het platform doodgaanendoorgaan.ardanta.nl leren kennen en weten dat ze hier terechtkunnen op het moment dat het onvermijdelijke gebeurt.

Over Ardanta

Ardanta is een landelijk werkende uitvaartverzekeraar en onderdeel van a.s.r. Met het nieuwe platform “doodgaanendoorgaan.ardanta.nl” wil Ardanta de bezoeker van begin tot eind met behulp van informatie en adviezen begeleiden bij alles wat geregeld moet worden na het overlijden van een naaste.

 

“Het Gladior Team denkt proactief met ons mee waardoor we snel kunnen schakelen. Gladior komt met heldere rapportages en adviezen en kan deze direct doorvoeren.,,
 
 Joris Kröner
Online Marketing Specialist A.S.R.

Resultaten

De naamsbekendheid is sinds de lancering flink gegroeid en dagelijks worden de website en facebookpagina van doodgaanendoorgaan.ardanta.nl druk bezocht. Binnen enkele maanden heeft de facebookpagina al meer dan 5000 likes mogen ontvangen en dit blijft stijgen. Het initiatief spreekt veel mensen aan en dat is ook te zien aan de hoeveelheid bezoekers dat gebruikmaakt van de website. Meer dan 30 procent voltooid een actie, zoals het invullen van één van de beschikbare checklists of het berekenen van een premie.

doodgaanendoorgaan Gladior

Trots om voor te werken

Online marketing strategie Ardanta

Gladior helpt Ardanta al sinds 2013 met het succesvol uitvoeren van de online marketing strategie. Hoe positioneer je de grootste uitvaartverzekeraar van Nederland in de markt? Lees er meer over in onze referentie.

Voor wie wij nog meer werken

In het kort

Opdrachtgever:
Bylandt

De opdracht:
Stijging in bezoekers en aantal conversies

Oplossing
SEO, SEA & Display advertising

Resultaat
90% stijging in bezoek en 200% stijging in conversies

Website
https://bylandt.com/nl/

>

In het kort

Opdrachtgever:
Ardanta

De opdracht:
Online strategie nieuw concept

Oplossing
Complete online marketing

Resultaat
Landelijke naamsbekendheid

Website
DoodgaanenDoorgaan.ardanta.nl

>