Zoekmachinemarketing voor BVA Auctions

Zoekmachine marketing voor BVA Auctions

Online doelstellingen

BVA Auctions is als gerespecteerd online veilinghuis continu op zoek naar kwalitatieve bezoekers die zich registreren op de website. De kracht van een markt als deze is dat er naast vaste opkopers ook steeds meer consumenten mee willen bieden op veilingen. Gladior werkt daarom voor BVA Auctions aan een goede online vindbaarheid op relevante zoektermen en zodat de website meer kwalitatieve bezoekers aantrekt die zich uiteindelijk ook registreren. Naast het uitvoeren van zoekmachine optimalisatie heeft Gladior ook aanvullende technische adviezen gegeven voor de website van BVA.

BVA Auctions vindbaarheid google BVA Auctions website

Over BVA Auctions

BVA Auctions is het grootste online veilinghuis van Nederland. De organisatie brengt in opdracht van de overheid, banken, curatoren, leasemaatschappijen, industrie en het bedrijfsleven (on)roerende zaken ter veiling.

“Met hun kennis en pragmatische aanpak is Gladior voor BVA Auctions een uitstekende partner om de organische vindbaarheid van onze website te verbeteren.,,
 BVA Auctions
 Wim Schimmel
Marketing director bij BVA-Auctions

Resultaat

De inzet van de zoekmachinemarketing inspanningen werpt zijn vruchten af en de vindbaarheid van BVA Auctions op relevante zoektermen is toegenomen. Door de sterkere positionering in zoekmachines trekt het online veilinghuis nu veel meer kwalitatieve bezoekers.

Resultaten BVA Auctions

Trots om voor te werken

Online marketing strategie Ardanta

Gladior helpt Ardanta al sinds 2013 met het succesvol uitvoeren van de online marketing strategie. Hoe positioneer je de grootste uitvaartverzekeraar van Nederland in de markt? Lees er meer over in onze referentie.

Voor wie wij nog meer werken

In het kort

Opdrachtgever:
Bylandt

De opdracht:
Stijging in bezoekers en aantal conversies

Oplossing
SEO, SEA & Display advertising

Resultaat
90% stijging in bezoek en 200% stijging in conversies

Website
https://bylandt.com/nl/

>

In het kort

Opdrachtgever:
BVA Auctions

De opdracht:
Meer organische bezoekers

Oplossing
Zoekmachine marketing

Resultaat
Groei in positie & bezoekers

Website
www.BVA-auctions.nl

>