Iedere vestiging vindbaar voor Thuisin

Iedere vestiging vindbaar voor Thuisin

Online doelstellingen

Voor verschillende productgroepen heeft Thuisin specifieke online webshops gelanceerd, waarbij de vraag aan Gladior is deze shop lokaal online te positioneren rondom de deelnemende fysieke vestigingen.  Gedurende het optimalisatietraject hebben we veel verschillende componenten ingezet voor Thuisin. Het meest actieve onderdeel is de Google AdWords campagne, specifiek voor alle 30 vestigingen die Thuisin rijk is. Door maandelijks op lokaal niveau te rapporteren vanuit Google AdWords, kan Comafin aan haar ondernemers laten zien welke resultaten behaald zijn.

Over Thuisin

Thuisin is een franchise formule voor alles in het huis op het gebied van verf, behang, gordijnen, vloeren, raamdecoratie, glas, kasten op maat, zonwering en nog veel meer! Bij de verschillende winkels van Thuisin kunt u terecht voor het beste advies en de scherpste prijs.

Thuisin vindbaarheid

Thuisin lokale vindbaarheid

“Wat begonnen is als leverancier – klant verhouding is uitgegroeid tot een echte samenwerking. Brainstormsessies over hoe wij als formule de beste resultaten kunnen behalen op gebied van e-commerce werpen duidelijk zijn vruchten af. Hierbij worden alle marketingtools op het gebied van e-commerce onderzocht en beoordeeld. Daarnaast is het Gladior gelukt om voor onze winkels resultaten uit regionale campagnes inzichtelijk te maken. Een ideale tool om ROI te berekenen.,,
 Thuisin AdWords
 Hugo Eijkelkamp
Formule Manager Comafin Franchise B.V.

Resultaten AdWords campagne

Met de inzet van bovenstaande online marketing kanalen worden potentiële klanten binnen het werkgebied van de deelnemende vestigingen online optimaal bereikt. Dit tezamen met de inzet van offline marketing leidt tot een optimale lokale marketing mix. Bovendien zorgen de goede resultaten voor een positieve ontwikkeling in de samenwerking.

Thuisin AdWords Campagne

Trots om voor te werken

Online marketing strategie Ardanta

Gladior helpt Ardanta al sinds 2013 met het succesvol uitvoeren van de online marketing strategie. Hoe positioneer je de grootste uitvaartverzekeraar van Nederland in de markt? Lees er meer over in onze referentie.

Voor wie wij nog meer werken

In het kort

Opdrachtgever:
Bylandt

De opdracht:
Stijging in bezoekers en aantal conversies

Oplossing
SEO, SEA & Display advertising

Resultaat
90% stijging in bezoek en 200% stijging in conversies

Website
https://bylandt.com/nl/

>

In het kort

Opdrachtgever:
Thuisin

De opdracht:
Lokale positionering

Oplossing
Online & offline combineren

Resultaat
Meer klanten in de winkel

Website
www.thuisin.nl

>