Complete online marketing strategie voor Hapjesschaal.nl

Over Hapjesschaal

Hapjesschaal is een jong en innovatief bedrijf dat zich focust op het bereiden én leveren van heerlijke hapjes, tapas en buffetten. De eigenaren van Hapjesschaal zijn dag in, dag uit bezig met het verbeteren van hun recepturen en het bedenken van nieuwe en revolutionaire manieren op hapjes in de markt te zetten. Daarnaast zijn ze sinds een aantal maanden landelijk gegaan met hun dienstverlening, om ook mensen buiten Noord-Brabant van dienst te kunnen zijn. Om de dienstverlening van Hapjesschaal naar een hoger niveau te tillen, heeft Hapjesschaal contact gezocht met Gladior en hebben wij voor hen een volledige online marketing strategie opgesteld.

 

hapjesschaal website

“Ik was op zoek naar een online marketing partner en uit het vele aanbod wat zich aanbod sprong Gladior er bovenuit! De mensen bij Gladior zijn zeer betrokken, persoonsgericht en durven je te overtuigen van de Gladior aanpak! Hetgeen dat ons het meeste aanspreekt is de snelheid van het reageren en de professionele aanpak. Wat betreft de huidige markt zitten ze er bovenop en daarnaast geven ze je constant input en output over de huidige gang van zaken.

Wij zijn al drie jaar verbonden aan Gladior en krijgen elk jaar een vernieuwd plan van aanpak conform de huidige markt. Team Hapjesschaal.nl is zeer tevreden!”

 

 Logo Hapjesschaal.nl
Johan en Margriet Haverland
eigenaren Hapjesschaal.nl

Online marketing strategie

Om meer bekendheid te creëren, zijn er in eerste instantie landingspagina’s gecreëerd die lokaal nog steeds een goede positie in Google genieten. Van hieruit is de basis gelegd om in Noord-Brabant dé bekendste hapjes en buffetten leverancier te worden. Klanten van Hapjesschaal bestellen niet eenmalig, maar bij elke gewenste gelegenheid. Een nieuwe klant staat daarbij gelijk aan een aantal bestellingen per jaar.

De eigenaren van Hapjesschaal zijn erg ambitieus en willen dan ook de grootste van Nederland worden! Na drie websites en meerdere bezorgmethodes getest te hebben, zijn ze er dan ook uit. Hapjesschaal.nl is vanaf juni 2017 landelijk gegaan! Gladior ondersteunt Hapjesschaal hierbij, door een volledige online marketing strategie uit te rollen, waar onder andere AdWords, SEO, Bing, YouTube én Facebook (ruim 36.500 likes) een rol bij spelen.

Om het enthousiasme dat Hapjesschaal op hun website reeds uitstraalt te bevestigen, heeft Gladior succesvolle AdWords campagnes opgezet gericht op hapjes en buffetten in Noord-Brabant. Tevens zijn er op maat gemaakte banners gecreëerd die inspelen op het vrolijke gevoel dat een bestelling bij Hapjesschaal moet geven. Een bezoeker wordt door middel van remarketing herinnerd aan het bezoek op de website en Hapjesschaal blijft hierdoor top-of-mind.

Resultaten online marketing strategie

  • 83% stijging in organisch verkeer.
  • 43% meer bestellingen.
  • Terugkerende bezoekers zorgen voor bijna 67% van de totale opbrengst in de webshop!
  • De AdWords campagnes hebben een ROAS (Return on Ad Spend) van ruim 1350% procent. Dat wil zeggen dat Hapjesschaal voor elke euro die zij in AdWords steken, er €13,50 voor terug krijgt in de vorm van bestellingen.
  • AdWords advertenties spelen ook bij ruim 17% van de transacties via andere kanalen een rol. Wij noemen dit ook wel ondersteunende conversies. Klanten vergelijken, klikken op de AdWords advertentie maar bestellen uiteindelijk via een ander kanaal.

Trots om voor te werken

Online marketing strategie Ardanta

Gladior helpt Ardanta al sinds 2013 met het succesvol uitvoeren van de online marketing strategie. Hoe positioneer je de grootste uitvaartverzekeraar van Nederland in de markt? Lees er meer over in onze referentie.

Voor wie wij nog meer werken

In het kort

Opdrachtgever:
Bylandt

De opdracht:
Stijging in bezoekers en aantal conversies

Oplossing
SEO, SEA & Display advertising

Resultaat
90% stijging in bezoek en 200% stijging in conversies

Website
https://bylandt.com/nl/

>

In het kort

Opdrachtgever:
Hapjesschaal

De opdracht:
Stijging in bezoekers en aantal conversies

Oplossing
SEO, SEA, Display advertising, Bing, Facebook & YouTube advertising

Resultaat
83% stijging in organisch verkeer en 43% meer bestellingen

Website
https://hapjesschaal.nl

>