Complete Online marketing voor REMENKO Automotive

Over REMENKO Automotive

REMENKO Automotive houdt zich sinds 2007 bezig met de verkoop, verhuur en inbouw van auto aanverwante artikelen. De nadruk ligt hierbij op kwaliteits artikelen die het comfort in de auto verhogen. Van bluetooth carkits, cruise control en parkeersensoren tot autozonwering op maat, brodit houders en reis & transport oplossingen. In onze productlijnen vindt u uitsluitend kwaliteitsmerken. Zo zijn wij officiëel dealer van o.a. Atera, EasyPark, Kamei, Parrot, Pewag, Privacy Shades, RUD, SonniBoy, Thule en Waeco.

Remco Swinkels, eigenaar van REMENKO Automotive, verteld: “In 2007 is onze eerste webshop autovoordeelwinkel.nl online gegaan. Een jaar later volgde dakdragerwinkel.nl. Voor beide shops gebruiken wij CCVshop (destijds Biedmeer). Hiermee konden wij eenvoudig ons assortiment online vertegenwoordigen.

“In Gladior hebben wij een betrouwbare en bekwame partner gevonden die het geheel naar een hoger plan kan tillen.,,
 
 Remco Swinkels
eigenaar REMENKO Automotive

SEO & SEA voor de webwinkels

Met de groei van ons bedrijf en de hogere eisen die wij gingen stellen aan onze webwinkels zijn wij op zoek gegaan naar een betrouwbare en bekwame partner die ons met SEO, SEA en marketing strategie kon ondersteunen en het geheel naar een hoger plan kan tillen. In Gladior hebben wij die partner gevonden. Ook het feit dat Gladior een CCV partner is biedt voordeel en gemak.

In eerste instantie zijn we met een basispakket van start gegaan. Hiermee hebben we al goede resultaten behaald. De campagne is dan ook verlengd en uitgebreid en inmiddels staan er voor zowel autovoordeelwinkel, dakdragerwinkel en sneeuwkettingenwinkel uitgebreide campagnes en een complete Online Marketing propositie.

Seizoensgebonden strategie

De producten die wij verkopen in de webshops van dakdragerwinkel en sneeuwkettingenwinkel zijn seizoensgebonden. De verkoop van deze producten moet in een bepaald tijdsbestek plaatsvinden. Daarom is het belangrijk dat er zeer doelgericht te werk gegaan wordt. Dat is ook zeker gelukt door het inzetten van onder andere zeer succesvolle SEO en SEA campagnes. Als voorbeeld: op dakdragerwinkel is tijdens de zomerperiode 2016 het conversieratio en de opbrengst verdubbeld ten opzichte van 2015!

Trots om voor te werken

Online marketing strategie Ardanta

Gladior helpt Ardanta al sinds 2013 met het succesvol uitvoeren van de online marketing strategie. Hoe positioneer je de grootste uitvaartverzekeraar van Nederland in de markt? Lees er meer over in onze referentie.

Voor wie wij nog meer werken

In het kort

Opdrachtgever:
Bylandt

De opdracht:
Stijging in bezoekers en aantal conversies

Oplossing
SEO, SEA & Display advertising

Resultaat
90% stijging in bezoek en 200% stijging in conversies

Website
https://bylandt.com/nl/

>

In het kort

Opdrachtgever:
REMENKO Automotive

De opdracht:
Groei in de verschillende shops creeren

Oplossing
Complete marketingstrategie met o.a. SEO en SEA

Resultaat
Verdubbeling opbrengst en conversieratio

Website
autovoordeelwinkel.nl, dakdragerwinkel.nl en sneeuwkettingenwinkel.nl

>