Online marketingstrategie Heuver

Online marketing strategie voor Heuver

Online doelstellingen

Heuver bandengroothandel richt zich op de verkoop van banden voor truck en trailer, grondverzet en landbouw. Met een opslagcapaciteit van ruim 24.000 m², ruim 215 medewerkers en vestigingen in heel Europa, kan Heuver de Europese bandenmarkt bedienen.

In 2010 heeft Gladior gezamenlijk met Heuver gekeken hoe we de nieuwe webshop internationaal vindbaar kunnen maken. Hiervoor heeft Gladior de basis van de webshop onder handen genomen en technische verbeteringen op basis van techniek, content en populariteit doorgevoerd. Bovendien zijn er voor vier talen verschillende SEO en SEA campagnes ingezet, waarbij nieuwe bezoekers naar de website worden getrokken.

Over Heuver

In 1966 start Mans Heuver een kleine bandenzaak in Den Ham. Mans verkoopt banden en brengt zelf de banden op zijn Jawa motorfiets naar de klant. Nu, 45 jaar later, is Heuver van een kleine, lokale eenmanszaak uitgegroeid tot een van de grootste bandenspecialisten van Europa.

Online marketing Heuver

Online marketing Heuver Bandengroothandel

“We zijn zeer tevreden over de resultaten die Gladior voor ons haalt met Adwords en de adviezen die we krijgen om de vindbaarheid van de website te verbeteren. De online campagnes die we voeren behalen een hoog rendement en worden, waar nodig, afgestemd op huidige acties die we zowel on- als offline voeren. Naast de campagnes op korte termijn is Gladior voor ons een partner om onze online strategie op lange termijn te bespreken.,,
 Logo Heuver
 Chris van den Ende
Online marketeer bij Heuver Bandengroothandel

Resultaten online marketing

Door de bandenmarktkennis van Heuver en de online marketingkennis van Gladior te combineren, hebben we de afgelopen jaren mooie successen behaald. We kunnen met recht zeggen dat een klant-leverancier-verhouding is uitgegroeid naar een volwaardig partnerschap.

Enkele mooie resultaten die we graag willen benoemen:

  • De basis van de website is goedgezet, waardoor Gladior de website heeft kunnen optimaliseren voor vier talen. De webshop trekt bezoekers vanuit onder andere Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Roemenië, Polen en het Verenigd Koninkrijk;
  • Sinds de optimalisatie komen er 400% meer bezoekers via de organische zoekresultaten op de website van Heuver terecht;
  • Met de AdWords campagnes wordt er op naamsbekendheid en online verkopen gestuurd;
  • Alle campagnes zijn meetbaar, waarbij volledig op ROI wordt gestuurd.

Trots om voor te werken

Online marketing strategie Ardanta

Gladior helpt Ardanta al sinds 2013 met het succesvol uitvoeren van de online marketing strategie. Hoe positioneer je de grootste uitvaartverzekeraar van Nederland in de markt? Lees er meer over in onze referentie.

Voor wie wij nog meer werken

In het kort

Opdrachtgever:
Bylandt

De opdracht:
Stijging in bezoekers en aantal conversies

Oplossing
SEO, SEA & Display advertising

Resultaat
90% stijging in bezoek en 200% stijging in conversies

Website
https://bylandt.com/nl/

>

In het kort

Opdrachtgever:
Heuver

De opdracht:
Internationaal vindbaar worden

Oplossing
Complete online marketing

Resultaat
Bezoekers & opbrengsten

Website
www.Heuver.com

>