TimeKeeper in AFAS

Er zijn veel tijdregistratiesystemen die dit probleem oplossen maar tegelijkertijd ook een nieuw probleem introduceren: Een extra softwarepakket om te onderhouden en extra gegevens invoeren zoals roosters en verlof/verzuimregistratie. Kortom dubbele invoer die fouten in de hand werkt en tijd kost. Forque vindt dat tijdregistratie naadloos moet integreren met uw bestaande software. Alle gegevens maar één keer invoeren in uw bestaande pakket, zoals u al gewend bent. Dat zorgt voor transparantie, inzicht en tijdbesparing. TimeKeeper zorgt daarvoor.

In- en uitklokken

TimeKeeper leest alle relevante gegevens uit uw database. Uw medewerkers klokken in en uit. Leidinggevenden accorderen of corrigeren de uren. Op basis van de ingestelde parameters voor roosterverwerking, pauzetijdenverwerking en CAO worden de uren verwerkt. Na akkoord worden de verwerkte uren, op de achtergrond, automatisch naar uw ERP-pakket gestuurd voor bijvoorbeeld facturatie, projectkosten en payroll. Zo zorgt TimeKeeper voor eenvoudige en snelle urenregistratie.

Hoe werkt het?

  • Scan de medewerkers naam;
  • Klik op start;
  • Verricht het werk;
  • Klik op stop;

Voordelen

  • AFAS Software benutten en gene extra software nodig Uren direct digitaal i.p.v. urenbriefjes
  • Eenvoudig in gebruik

Wat Gladior voor jou kan betekenen

Wij genieten van het samenspel met onze klanten. Van het luisteren. Van het vertalen van dromen naar doelen. Van data naar daadkracht. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact op met één van onze specialisten via het contactformulier of bel met 053 850 7090. Let’s go on tour together!