Uitrol nieuwe rapportages

Gladior, 23 februari 2015

Achter de schermen zijn we hard aan het werk met nieuwe rapportages voor onze klanten. Deze rapportages zijn grondig vernieuwd en helemaal responsive opgebouwd in HTML, waardoor je deze optimaal kunt bekijken in de browser van je laptop, tablet of smartphone. De weergave van de tabellen en grafieken is daarnaast ook sterk verbeterd.

Heb je landingspagina’s online bij ons? Dan kun je de nieuwe rapportage begin volgende maand al tegemoet zien! De nieuwe rapportages worden in de komende maanden ook systematisch uitgerold naar alle overige klanten. De enige vereiste hiervoor is dat je website beschikt over Google Analytics.

Bekijk hier een voorbeeld van de nieuwe rapportages en laat ons weten wat je ervan vindt! Zo blijven we samen werken aan de best mogelijke dienstverlening.

Emerce E-commerce Live! 2018

Gladior was op woensdag 30 mei aanwezig bij Emerce E-commerce Live! Lees hier meer over de interessante sessies die we gevolgd hebben, de trends die we de komende jaren kunnen verwachten én hoe jij je webshop een boost kunt geven.

The Next Web 2018: wat moet je weten?

Gladior | Online Marketing, 2 juni 2018   Meet the future! The Next Web (TNW) is één van de grootste tech congressen op de wereld en vind jaarlijks plaats in Amsterdam. Het is een event waar de toekomst van digital en tech centraal staat. Daar hoort marketing zeker...