E-mailmarketing

Met e-mailmarketing kunt u zowel bij bestaande als nieuwe klanten punten scoren! Wij adviseren u graag.

E-mailmarketing inzetten voor uw organisatie

U kunt een e-mail campagne inzetten om uw doelgroep altijd en overal te kunnen bereiken met uw boodschap. E-mailmarketing geeft snel resultaat, de eerste resultaten volgen al binnen een paar minuten na de versturing. Er is geen directe concurrentie aangezien na het openen van de email alleen uw boodschap in beeld staat. U kunt met e-mailmarketing zeer gericht sturen op conversie en de lezer begeleiden naar uw website.

Daarnaast krijgt u een heldere en uitgebreide rapportage waarin u kunt zien wie de mail heeft ontvangen, geopend en wanneer er lezers via de e-mail naar de website zijn gegaan. 

Wat Gladior voor u kan betekenen

Wij kunnen op het gebied van e-mailmarketing op verschillende manieren iets voor uw marketing betekenen. Bijvoorbeeld in het versturen van actiematige campagnes voor uw event, uw beursdeelname, of een productlancering. Daarnaast kunnen we uw e-mailcampagne volledig beheren, van strategie en content tot het plannen en versturen van de email. E-mailmarketing komt optimaal tot zijn recht wanneer het gebruik ervan zoveel mogelijk gepersonaliseerd en geautomatiseerd wordt.

Gladior is specialist in het inrichten van marketing automation achter uw e-mailmarketing. Hiermee kunt u uw klanten een gepersonaliseerde e-mail sturen, bijvoorbeeld op hun verjaardag of op basis van hun gedrag op de website. Stuur bijvoorbeeld verschillende mailings naar mensen die wél en niet iets in uw webshop gekocht hebben. Gladior begeleidt u gedurende het hele traject: van inrichting tot verzending, rapportage en interpretatie van statistieken.

Lees meer over e-mailmarketing

>

>

Meer informatie?

Aan de slag met e-mailmarketing voor uw organisatie?