Social Media marketing

Uw doelgroep bereiken op dé plek waar online veel tijd wordt doorgebracht: social media. Op laagdrempelige wijze kunt u een groot aantal mensen targeten via onder andere Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn.

Waarom adverteren op social media?

Social media is interessant om in contact te komen met uw doelgroep en de interactie aan te gaan. Daarom is het van belang dat u een eigen social bedrijfspagina hebt en daarmee communiceert met volgers. Beantwoord vragen en reageer op feedback. De kracht van social media ligt in het aangaan van het gesprek met uw doelgroep.

Dit principe stapt af van massacommunicatie, waarbij er één boodschap is voor iedereen. Ieder sociaal medium heeft een andere soort doelgroep, daarom kunt u deze kanalen voor andere doeleinden inzetten. Hieronder bespreken we deze mogelijkheden per kanaal.

Ook online gaan adverteren?

Heeft u interesse in online adverteren via Gladior? Of zet u dit al in en wilt u dat één van onze specialisten eens kijkt naar uw huidige campagnes en hier advies over geeft?

Contact >

Facebook adverteren

Een Facebook bedrijfspagina biedt veel mogelijkheden om met uw doelgroep te communiceren. U kunt interessant nieuws delen, win-acties opstellen of een community opbouwen met veel likers/fans van uw bedrijf. Daarnaast biedt Facebook hele interessante targetingmogelijkheden, waarmee u uw doelgroep vrij specifiek kunt vinden online.

Meer weten? >

Instagram adverteren

Instagram is van Facebook, maar heeft zijn eigen aparte karakter behouden. Het is één van de snelst groeiende kanalen in het social media landschap. Samen met uw Facebook marketing kan ook gemakkelijk een Instagram campagne gemaakt worden. Uiteraard afgestemd op het unieke karakter van Instagram, dat een wereld op zich is.

Meer weten? >

LinkedIn adverteren

Op Linkedin zitten natuurlijk veel zakelijke gebruikers. Wilt u die graag bereiken met een specifieke boodschap? Dan kan het heel interessant zijn om te adverteren op Linkedin.

Meer weten? >

Twitter adverteren

Twitter is nog steeds één van de grootste social media, zowel in de B2C als B2B sector. Dit kanaal is vooral interessant om op laagdrempelige wijze de naamsbekendheid van uw merk te vergroten.

Meer weten? >