Zoekmachine marketing

Met zoekmachine marketing speelt u in op de behoefte van uw (potentiële) klanten. Is iemand op zoek naar uw dienst of product? Dan moeten ze uw website vinden!

Zoekmachine marketing

Zoekmachines zijn essentieel binnen online marketing. Dagelijks zoeken duizenden mensen via zoekmachines als Google en Bing naar informatie, producten of diensten. Dat betekent dat ze al in een zekere mate geïnteresseerd zijn in het onderwerp waar ze naar zoeken. En daarom des te interessanter! Binnen zoekmachine marketing maken we een belangrijk onderscheid binnen twee onderdelen: optimalisatie en adverteren.

Contact opnemen

Wilt u meer weten over zoekmachinemarketing en hoe wij u kunnen helpen uw websiteverkeer te vergroten?

Contact >

Zoekmachine optimalisatie

Hiermee verhoogt u de positie van uw website in de organische zoekresultaten. Oftewel: mensen zien uw website eerder wanneer ze zoeken! Wij richten ons met Search Engine Optimization (SEO) op het technisch en inhoudelijk verbeteren van uw website. Hiermee maken we uw website zo goed mogelijk vindbaar in de natuurlijke zoekresultaten.

Meer weten? >

Zoekmachine adverteren

Met zoekmachine adverteren plaatsen we advertenties in verschillende zoekmachines, dit kan bijvoorbeeld via Google Adwords en Yahoo/Bing Advertising. Zoekmachine adverteren is uitermate flexibel en zeer goed beheersbaar. Met een professionele en nuchtere aanpak, werkt Gladior samen met onze klanten aan een gemeenschappelijk doel: het genereren van meer naamsbekendheid, bezoekers en omzet. Adverteren in zoekmachines kunt u onder andere doen via Google Adwords en Bing Ads.

Meer weten? >