Analytics

Met Analytics verhoogt u structureel en strategisch uw online resultaten.

Analytics

Meten wat er op uw website gebeurt

Met website analytics geven wij inzicht en meten wij de prestaties van uw website. Of u het rendement van uw social media campagne wilt weten of uw website wilt optimaliseren voor meer conversies. Daarnaast kunnen wij u meer informatie geven over de bezoekers van uw website, bijvoorbeeld waar ze vandaan komen, welke bedrijven uw website hebben bezocht en wat bezoekers en via welke funnel heeft geleid tot een conversie of een aankoop.

Uw webstatistieken omvatten bijvoorbeeld het gedrag van bezoekers op uw website. De demografische en geografische gegevens van de bezoekers en de kanalen waar deze bezoekers vandaan kwamen. Bijvoorbeeld social media, zoekmachines of nieuwsbrieven.

Wat kan Gladior voor u betekenen?

Door combinatie van ervaring, klantkennis en de juiste technische skills kunnen wij de statistieken van uw website inzetten bij het verbeteren van uw online prestaties. Gladior kan u helpen van de implementatie van Google Analytics of Google Tag Manager tot het instellen van cross domain tracking. Wij zorgen dat al uw campagnes correct worden gemeten zodat er geen data verloren gaat of foutief wordt gemeten.

analyticsIn overleg stemmen we de belangrijkste doelen en KPI’s van uw website af. Bijvoorbeeld contactaanvragen, online verkopen. Wij analyseren en interpreteren de website statistieken en vormen dit in een maatwerk, maandelijkse en overzichtelijke rapportage. Onze consultants zijn ervaren en hebben allemaal een Google Analytics Individual Qualification. We kunnen door deze expertise de informatie die het meest belangrijk voor u is inzichtelijk maken.

Lees meer over website analytics

 

>

Analytics Certified Partner

>

Meer informatie?

Ook het gedrag van uw websitebezoekers analyseren?

Contact opnemen

Meer weten over de mogelijkheden

van online marketing?

Neem dan contact met ons op,

of bel ons op 053 850 70 90

>
Share This