Conversie optimalisatie

Zo efficiënt én effectief mogelijk websitebezoekers leiden naar een conversie.

Conversie optimalisatie

Hoe werkt conversie optimalisatie?

Hoe kunt u er voor zorgen dat meer bezoeker een gewenste actie op uw website? Bijvoorbeeld het invullen van een contactformulier, het kopen van een product of het downloaden van een whitepaper? Conversie optimalisatie is een continu proces, er ontstaan nieuwe inzichten en komen nieuwe tools beschikbaar. Hoe kan uw website nog effectiever worden ingezet en wat zijn de nieuwe inzichten op conversie optimalisatie.

Krijg meer inzicht door middel van verschillende tools als heatmaps, klikgedrag-analyse, user feedback verkrijgen, en A/B testen. Deze geven meer informatie over waar de winst te behalen is en in welk opzicht uw website geoptimaliseerd kan worden voor conversie. Zonder eerst uw hele website te moeten aanpassen kunt u eerst testen wat wel of niet werkt. Dat is wel zo efficiënt.

Wat kan Gladior voor u betekenen?

We beginnen met een analyse over uw website, hoe bewegen bezoekers zich op uw website. Op welke webpagina en vanaf welk kanaal komen uw bezoekers binnen en waar en wanneer verlaten ze uw website weer. We onderzoeken het gedrag van uw niet-converterende bezoekers. Er zijn veel interessante tools om het gedrag van uw bezoeker te ontcijferen.

HotJar is daar één van, hier maken wij veel gebruik van omdat deze tool in een overzichtelijke heatmap een beeld vormt over de letterlijke bewegingen van uw bezoeker op uw website. Zo ziet u bijvoorbeeld waar bezoekers op klikken, hoe ver ze scrollen en de muisbewegingen.

 

Met experimenten krijgen we goed inzicht in wat wel en niet werkt. We vormen een beeld over hoe bezoekers reageren en hoe we hun gedrag kunnen beïnvloeden. Hier kunnen we op inspelen om met een stijgende lijn in uw conversieratio als resultaat.

Onze gecertificeerde specialisten begeleiden u bij conversie optimalisatie trajecten van begin tot eind en zorgen voor een heldere rapportage.

 

Lees meer over conversie optimalisatie

 

>

>

Meer informatie?

Conversie optimalisatie toepassen op uw website?

Contact opnemen

Meer weten over de mogelijkheden

van online marketing?

Neem dan contact met ons op,

of bel ons op 053 850 70 90

>
Share This