Punten scoren met email marketing

Met email marketing kunt u zowel bij bestaande als bij nieuwe klanten punten scoren, wij adviseren u graag.

Email marketing

Email marketing inzetten voor uw organisatie

U kunt een email campagne inzetten om uw doelgroep altijd en overal te kunnen bereiken met uw boodschap. Email marketing geeft snel resultaat, de eerste resultaten volgen al binnen een paar minuten na de versturing. Er is geen directe concurrentie aangezien na het openen van de email alleen uw boodschap in beeld staat. U kunt met email marketing zeer gericht sturen op conversie en de lezer begeleiden naar uw website.

Daarnaast krijgt u een heldere en uitgebreide rapportage waarin u kunt zien wie de mail heeft ontvangen, geopend en wanneer er lezers via de email naar de website zijn gegaan. 

Wat Gladior voor u kan betekenen

Wij kunnen op het gebied van email marketing op verschillende manieren iets voor uw marketing betekenen. Bijvoorbeeld in het versturen van actiematige campagnes voor uw event, uw beursdeelname, of een productlancering. Daarnaast kunnen we uw email campagne volledig beheren van strategie en content tot het plannen en versturen van de email. Email marketing komt optimaal tot zijn recht wanneer het gebruik ervan zoveel mogelijk gepersonaliseerd en geautomatiseerd wordt.

Gladior is specialist in het inrichten van marketing automation achter uw email marketing. Hiermee kunt u uw klanten een gepersonaliseerde email sturen, bijvoorbeeld op hun verjaardag of afhankelijk van hun gedrag op de website. Stuur bijvoorbeeld verschillende mailings naar mensen die wél en niet iets in uw webshop gekocht hebben. Gladior begeleidt u gedurende het hele traject: van inrichting tot verzending, rapportage en interpretatie van statistieken.

Lees meer over email marketing

>

>

Meer informatie?

Aan de slag met e-mailmarketing voor uw organisatie?

Contact opnemen

Meer weten over de mogelijkheden

van online marketing?

Neem dan contact met ons op,

of bel ons op 053 850 70 90

>
Share This