Online adverteren

Online adverteren is een laagdrempelige en kosteneffectieve manier om oriënterende bezoekers online te bereiken. De mogelijkheden zijn divers: naamsbekendheid vergroten, specifieke producten promoten of gericht targeten op mensen die uw website al eens bezocht hebben.

Waarom online adverteren?

Met online adverteren is het mogelijk om internetgebruikers in verschillende fases van een aankoop- en/of beslissingsproces te bereiken. Zo kan de boodschap op de internetgebruiker worden afgestemd. Online adverteren biedt veel mogelijkheden om gericht uw doelgroep te bereiken op internet: in zoekmachines, op sociale netwerksites en vrijwel alle andere websites die advertenties tonen.

Online adverteren is voor iedereen bereikbaar. Ook met een beperkt budget zijn er diverse mogelijkheden. Zo blijven de kosten voor iedere organisatie beheersbaar.

Ook online gaan adverteren?

Heeft u interesse in online adverteren via Gladior? Of zet u dit al in en wilt u dat één van onze specialisten eens kijkt naar uw huidige campagnes en hier advies over geeft?

Contact >

Real Time Bidding

“Vroeger” werden online advertenties, net als de geprinte versies, ingekocht bij de uitgever. De uitgever plaatste ze vervolgens op het geselecteerde platform. Inmiddels kunt u dit als adverteerder gewoon zelf doen! De focus komt hierdoor meer te liggen op (reclame)boodschappen op maat. “Real time bidding” houdt in dat u pas betaalt op het moment dat uw advertentie weer wordt gegeven; in ‘real time’ dus. Hierdoor kunt u een relevantere advertentie tonen aan uw doelgroep, waardoor de kans groter is dat erop geklikt wordt!

Meer weten? >

Display advertising

Met display advertising zorgt u er voor dat u zichtbaar bent door het plaatsen van banners op relevante websites. Display advertising is uitstekend om in te zetten als u de naamsbekendheid van het bedrijf, product of dienst wilt vergroten. Daarnaast trekt u met display advertising ook weer nieuwe bezoekers naar de website. Via remarketing bereikt u op andere websites bezoekers die al eens de website bezocht hebben.

Meer weten? >