Archief

Uw advertentie in beeld

Speel met Display Advertising in op de behoefte van uw doelgroep en creëer merkbekendheid. De juiste boodschap, op het juiste moment en de juiste plaats.

Wat kan Display Advertising doen voor uw bedrijf?

Display Advertising is uitstekend om in te zetten als u bijvoorbeeld de naamsbekendheid van uw bedrijf, product of dienst wilt vergroten. Met display banners zorgt u ervoor dat u zichtbaar bent door het plaatsen van banners op relevante websites, aan een relevante doelgroep. Zo kunnen we met Display Advertising bijvoorbeeld mensen bereiken op basis van demografische kenmerken, locatie, interesses, gedrag en de content die ze lezen. U trekt hierdoor meer bezoekers naar uw website, maar genereert vooral ook een enorme zichtbaarheid onder uw doelgroep. Daarnaast kunt u via remarketing bezoekers bereiken op andere websites, wanneer ze al eens eerder uw website bezocht hebben. Samen bepalen we aan welke voorwaarden doelgroepen of bezoekers moeten voldoen, voordat we ze (opnieuw) gaan bereiken. Zo verbinden we u aan potentieel geïnteresseerde mensen, en andersom.

Wat Gladior voor u kan betekenen?

Wij kunnen u helpen met het zoeken naar de juiste doelgroep voor uw merk en boodschap. Welke leeftijd heeft uw ideale klant? Waar bevinden ze zich? Welke interesses hebben ze? Wat voor content bekijken ze online? Of het nu gaat om een actiecampagne, het genereren van meer naamsbekendheid of het behalen van meer conversies: Display Advertising kan een zeer geschikt kanaal zijn.

Wanneer we eenmaal de juiste doelgroep en plaatsingen gevonden hebben, is het tijd voor de visuals. Elke succesvolle Display Advertising campagne staat of valt met de juiste boodschap. Wij denken met u mee over deze boodschap, en geven deze in uw eigen huisstijl kort en krachtig weer. Dit doen wij door middel van HTML5 bannersets, in de IAB-formaten met het grootste bereik. Zo bereiken we de juiste persoon, op het juiste moment, met de juiste boodschap.