Real Time Bidding: een schot in de roos

Met de inzet van Real Time Bidding schiet u niet met hagel met uw display campagnes, maar precies in de roos van uw doelgroep.

Real Time Bidding

Wat Real Time Bidding kan doen voor uw bedrijf

U wilt uw boodschap overbrengen bij uw doelgroep door middel van display advertising. U wilt uw doelgroep bereiken op het juiste moment, via het juiste kanaal en met de juiste boodschap. Hierin biedt de inzet van Real Time Bidding de perfecte kansen en mogelijkheden.

Of het nu gaat om het vergroten van uw naamsbekendheid, het trekken van bezoekers naar uw website of het verkopen van uw diensten. Door de inzet van Real Time Bidding kopen we geautomatiseerd media in op de doelgroep die u wil bereiken. Dit kan via standaard IAB formaten, maar ook met dynamische rich media uitingen zoals billboards.

Deze worden automatisch ingekocht op de grote Ad Exchanges en op de premium titels. Op basis van de doelstellingen wordt de campagne voortdurend geoptimaliseerd, zodat uw advertentiebudget effectief wordt ingezet.

Wat Gladior voor u kan betekenen

Real Time Bidding met GladiorDe basis begint bij het formuleren van een heldere doelstelling en het omschrijven van de doelgroep die u wil bereiken. Met deze input zal een plan opgesteld worden hoe we de display campagne gaan inzetten. Welke boodschap moet uitgedragen worden, waar gaan we de banners plaatsen en welk budget is hiervoor nodig.

Om de campagne succesvol te maken werken we proactief met u samen om onze kennis van online display te combineren met uw kennis van uw business. Door de campagnes doorlopend te monitoren, dragen wij aanbevelingen aan om deze te optimaliseren op basis van creatie, plaatsingen en doelgroep. Presteert een specifiek kanaal, advertentieformaat beter/slechter dan verwacht, dan zal deze door onze display specialisten bijgestuurd worden.

Wilt u ook online succes met uw display campagnes? Wij helpen u graag! 

Analytics Certified Partner

>

Meer informatie?

Aan de slag met Real Time Bidding voor uw organisatie?

Contact opnemen

Meer weten over de mogelijkheden

van online marketing?

Neem dan contact met ons op,

of bel ons op 053 850 70 90

>
Share This