Bereik je doelgroep met Facebook marketing

Hoe zorg je ervoor dat u in de woestijn van social media toch hoog boven de rest uitspringt? Wij helpen u met adverteren via social media.

Facebook & Instagram

Wat Facebook of Instagram kan doen voor uw bedrijf

Met miljoenen dagelijks actieve gebruikers is Facebook een prachtig medium om in te zetten. Facebook-gebruikers maken gebruik van Facebook omdat ze dit leuk vinden, vermoei ze daarom niet (altijd) met een keiharde sales boodschap maar bespreek onderwerpen met je fans wat ze leuk vinden. Uiteindelijk zullen ze bij jou kopen.

Met adverteren op basis van interesses, demografische en geografische kenmerken kun je perfect je doelgroep bereiken en ze vertellen wat ze leuk vinden.

Je kunt je fans vergroten of bijvoorbeeld ervoor zorgen dat meer bezoekers je site bezoeken wanneer je interessante berichten deelt.

Instagram is onderdeel van Facebook wat betekent dat je ook op dat kanaal je doelgroep heel gericht kan bereiken.

Wat Gladior voor u kan betekenen

Facebook en Instagram marketing Op het gebied van Facebook marketing kunnen wij op verschillende manieren u ondersteunen uw online succes. Of u nu op zoek bent naar een partner die de complete Facebookstrategie bedenkt en uitvoert en deze inpast binnen de (online) strategie of naar een partij die zich alleen richt op het adverteren via Facebook. Op alle vlakken kunnen we u ondersteunen. Wel willen we dit graag samen met u uitvoeren.

Met een aanspreekpunt binnen Facebook, een proactieve houding en overzichtelijke rapportages kan Gladior u helpen om online succesvol te zijn op Facebook.

>

Analytics Certified Partner

>

Meer informatie?

Aan de slag met Facebook of Instagram voor uw organisatie?

Contact opnemen

Meer weten over de mogelijkheden

van online marketing?

Neem dan contact met ons op,

of bel ons op 053 850 70 90

>
Share This