Geef uw business een boost op LinkedIn

LinkedIn heeft zich de afgelopen jaren getransformeerd van ‘suf’ kanaal voor het delen van CV’s naar een serieus social media platform met goede artikelen, blogs en een verbeterde timeline.

LinkedIn

Wat LinkedIn kan doen voor uw bedrijf

LinkedIn is hét social media kanaal wanneer u actief bent in de B2B en hier uw potentiële klanten wil bereiken. LinkedIn heeft In Nederland in oktober 2016 de 6 miljoen actieve accounts gepasseerd. Hiermee heeft Nederland de hoogste penetratiegraad ter wereld.

Er zijn diverse mogelijkheden om de kennis en kunde van uw bedrijf of dienst kenbaar te maken. U kunt updates delen vanuit uw bedrijfspagina of gaan bloggen op LinkedIn Pulse en ook LinkedIn messaging wordt steeds meer gebruikt. De advertentie targeting op LinkedIn kan op diverse manieren worden ingezet, zoals op branche, grootte van organisaties, senioriteit van functies en specifiek op bedrijven. Dit maakt LinkedIn uniek in zijn soort.

Maar wat moet je hiermee als je geen doelstelling hebt? Niet veel, dus gaan we eerst samen een doelstelling bepalen. Wilt u meer naamsbekendheid, verkeer naar uw website, leads genereren, meer volgers van uw bedrijfspagina? Op basis van deze doelstelling gaan wij aan de slag!

Wat Gladior voor u kan betekenen

Samen bepalen we de doelstelling voor de LinkedIn campagne en adviseren wij hoe u deze kan behalen. Wij gaan de campagne opzetten en blijven deze actief monitoren gedurende de looptijd. We gaan natuurlijk verder dan alleen het opzetten van de LinkedIn campagne en zorgen er ook voor dat deze goed meetbaar wordt gemaakt. Meten is immers weten en daar draait het allemaal om in de wereld van online marketing.

Wat zijn de effecten van de campagne op de website? Worden de leads gegenereerd? Stijgt het aantal volgers? Op basis van deze actieve monitoring, sturen wij de campagnes bij. Ook testen we diverse advertenties om te ondervinden welke het beste scoort, zodat we zeker weten dat de boodschap op de juiste manier overkomt bij uw doelgroep.

>

Analytics Certified Partner

>

Meer informatie?

Met LinkedIn aan de slag voor uw organisatie?

Contact opnemen

Meer weten over de mogelijkheden

van online marketing?

Neem dan contact met ons op,

of bel ons op 053 850 70 90

>
Share This