Archief

Geef uw business een boost op LinkedIn

LinkedIn heeft zich de afgelopen jaren getransformeerd van ‘suf’ kanaal voor het delen van CV’s naar een serieus social media platform met goede artikelen, blogs en een verbeterde timeline.

Wat LinkedIn kan doen voor uw bedrijf

LinkedIn is hét zakelijke social media platform waar u uw potentiële zakelijke klanten kunt bereiken. LinkedIn heeft In Nederland  de 4 miljoen actieve gebruikers gepasseerd. Hiermee heeft Nederland de hoogste penetratiegraad ter wereld.

Er zijn diverse mogelijkheden om de kennis en kunde van uw bedrijf of dienst kenbaar te maken. U kunt updates delen vanuit uw bedrijfspagina of gaan bloggen op LinkedIn Pulse en ook LinkedIn messaging wordt steeds meer gebruikt. De advertentie targeting op LinkedIn kan op diverse manieren worden ingezet, zoals op branche, grootte van organisaties, senioriteit van functies en specifiek op bedrijven. Dit maakt LinkedIn uniek in zijn soort.

Sinds 2017 biedt LinkedIn ook mogelijkheden voor het bereiken van mensen die op uw website zijn geweest en zijn er opties toegevoegd voor matched audiences. Met deze laatste functies kunt u zelf samengestelde lijsten van personen of bedrijven gebruiken om uw boodschap op te targeten. 

Het is belangrijk vooraf te bespreken wat uw doel is met LinkedIn adverteren. Op basis hiervan bepalen we samen de inzet van middelen. Wilt u meer naamsbekendheid, verkeer naar uw website, leads genereren of meer volgers van uw bedrijfspagina? Op basis van uw doelstelling gaan wij aan de slag!

Wat Gladior voor u kan betekenen

Samen bepalen we de doelstelling voor de LinkedIn campagne en adviseren wij hoe u deze kan behalen. Wij gaan de campagne opzetten en blijven deze actief monitoren gedurende de looptijd. We gaan natuurlijk verder dan alleen het opzetten van de LinkedIn campagne en zorgen er ook voor dat deze goed meetbaar wordt gemaakt. Meten is immers weten en daar draait het allemaal om in de wereld van online marketing.

Wat zijn de effecten van de campagne op de website? Worden de leads gegenereerd? Stijgt het aantal volgers? Op basis van deze actieve monitoring, sturen wij de campagnes bij. Ook testen we diverse advertenties om te ondervinden welke het beste scoort, zodat we zeker weten dat de boodschap op de juiste manier overkomt bij uw doelgroep.

Een aantal voorbeelden van de mogelijkheden:

  • Bereik doelgroepen op basis van locatie, branche, LinkedIn groepen, functie of bedrijfsnaam
  • Bereik doelgroepen op basis van uw eigen lijsten met personen of bedrijven
  • Bereik mensen die ook uw website hebben bezocht. Bijvoorbeeld voor een bekeken dienst of een specifiek product.
  • Maak gebruik van lead ads, waarbij ontvangers van uw boodschap gelijk een (vooringevuld) formulier kunnen gebruiken op LinkedIn

Voor meer naamsbekendheid, traffic en leads kunt u dus goed gebruik maken van LinkedIn. De mogelijkheden voor uw bedrijf bespreken we graag, neem daarvoor contact met ons op.