Archief

Twitter: microbloggen in het moment

Twitter is het uitgelezen medium om mensen on-the-go te bereiken: wij helpen u graag.

Wat Twitter kan doen voor uw bedrijf

Twitter is een platform waar gebruikers snel berichten uit kunnen wisselen met anderen. Het is een sociaal netwerk met ‘volgers’ die uw berichten te zien krijgen. Door het vluchtige karakter van het medium (een tweet mag zo’n 140 karakters bevatten) is Twitter het beste kanaal om snel informatie te verkrijgen. Dat kan zijn tijdens werk, onderweg of tijdens een evenement. Daardoor is het een ideaal kanaal voor organisaties met zakelijke klanten: bereik mensen op basis van geslacht, interesses, locatie of zoekwoorden. Wilt u met uw boodschap alleen mannen bereiken, met interesse voor marketing, die tweeten over de #superbowl? Dat kan!

Wat Gladior voor u kan betekenen

Twitter

Samen met u gaan we aan de slag om uw ideale doelgroepen te definiëren. Daarna matchen we elk van deze doelgroepen aan een geschikte boodschap. We denken met u mee over geschikte content om te maken en te delen. Wanneer uw volgersbasis klein is, kunnen we deze ook extra promoten door de inzet van Twitter Advertising.

We selecteren zorgvuldig de doelgroep, zodat we de optimale resultaten halen uit uw marketingbudget. Uiteraard maken we niet alleen inzichtelijk hoe mensen geïnteracteerd hebben met uw Tweet, maar ook wat ze op uw website bekeken en gedaan hebben. Ook sluiten we naadloos de contentkalender van uw verschillende sociale media op elkaar aan.

Bereik TV Kijkers, Festival gangers of sportfans op Twitter

Twitter is in Nederland nog steeds springlevend met meer dan 2 miljoen actieve gebruikers. Met name rondom events en TV programma’s is Twitter niet meer weg te denken. Denkt u bijvoorbeeld maar eens aan voetbalwedstrijden, festivals, Boer zoekt vrouw of Heel Holland bakt. Komen interesses of demografische onderdelen van uw doelgroep overeen met dit soort gebeurtenissen? Met Twitter adverteert u bijvoorbeeld direct bij doelgroepen die bepaalde TV programma’s bekijken of die bepaalde hashtags gebruiken.

Interessante kansen voor uw merk! We bespreken het graag met u.

Uitleg of training?

Heeft u enkel behoefte aan een zetje in de juiste richting? Dan voorzien we u graag van een training in Twitter Advertising!