Twitter: microbloggen in het moment

Twitter is het uitgelezen medium om mensen on-the-go te bereiken: wij helpen u graag.

Twitter

Wat Twitter kan doen voor uw bedrijf

Twitter is een platform waar gebruikers snel berichten uit kunnen wisselen met anderen. Het is een sociaal netwerk met ‘volgers’ die uw berichten te zien krijgen. Door het vluchtige karakter van het medium (een tweet mag zo’n 140 karakters bevatten) is Twitter het beste kanaal om snel informatie te verkrijgen. Dat kan zijn tijdens werk, onderweg of tijdens een evenement. Daardoor is het een ideaal kanaal voor organisaties met zakelijke klanten: bereik mensen op basis van geslacht, interesses, locatie of zoekwoorden. Wilt u met uw boodschap alleen mannen bereiken, met interesse voor marketing, die tweeten over de #superbowl? Dat kan!

Wat Gladior voor u kan betekenen

TwitterSamen met u gaan we aan de slag om uw ideale doelgroepen te definiëren. Daarna matchen we elk van deze doelgroepen aan een geschikte boodschap. We denken met u mee over geschikte content om te maken en te delen. Wanneer uw volgersbasis klein is, kunnen we deze ook extra promoten door de inzet van Twitter Advertising.

We selecteren zorgvuldig de doelgroep, zodat we de optimale resultaten halen uit uw marketingbudget. Uiteraard maken we niet alleen inzichtelijk hoe mensen geïnteracteerd hebben met uw Tweet, maar ook wat ze op uw website bekeken en gedaan hebben. Ook sluiten we naadloos de contentkalender van uw verschillende sociale media op elkaar aan. Heeft u enkel behoefte aan een zetje in de juiste richting? Dan voorzien we u graag van een training in Twitter Advertising!

 

>

Meer informatie?

Aan de slag met adverteren via Twitter voor uw organisatie?

Contact opnemen

Meer weten over de mogelijkheden

van online marketing?

Neem dan contact met ons op,

of bel ons op 053 850 70 90

>
Share This