Archief

Zoek verder dan Google: zet in op Bing Advertising

Bing is in opkomst en veroverd steeds meer marktaandeel, vis niet langer in dezelfde vijver.

Wat Bing Advertising kan doen voor uw bedrijf?

Bij zoekmachine adverteren denkt bijna iedereen aan Google. En Google is ook erg belangrijk. Met een marktaandeel van 91% is Google in Nederland nog veruit de grootste. Maar Bing is in opkomst. Elk kwartaal wordt het marktaandeel van Bing weer iets groter en bij landen om ons heen is het marktaandeel al een stuk groter.

Hoe komt dit?

  • Windows 10 was vrij succesvol en bij het aanschaffen van Windows 10 wordt standaard gebruikgemaakt van Bing als zoekmachine.
  • De browser van Microsoft is Edge en deze heeft Bing als standaard zoekmachine maar ook via de balk zoek je direct in Bing
  • Spotlight op iOs apparaten heeft ook standaard Bing als zoekmachine

Wat Gladior voor u kan betekenen?

Bing ads

Met Bing Advertising kan Gladior u helpen om uw online succes te vergroten. Het volume mag bij Google dan wat hoger liggen maar we zien dat Bing bezoekers gemiddeld langer op de site blijven, meer pagina’s bezoeken en meer bestellen. Een Bing bezoeker is dus zelfs waardevoller dan een Google bezoeker.

Met contacten binnen Bing, Bing gecertificeerde medewerkers en een overzichtelijke rapportage kunnen wij er voor zorgen dat u met Bing een extra kanaal aanboort om uw online succes te vergroten.

Diverse klanten zijn u al voor gegaan die alleen met Google Adwords adverteerden en nu ook succes boeken met Bing.