Archief

Onverslaanbaar met Google AdWords

Door te adverteren in het Google Zoeknetwerk kunt u op korte termijn gevonden worden op precies de gewenste zoekopdrachten.

Wat kan AdWords doen voor uw bedrijf?

Adverteren in Google (Google AdWords) is één van de meest flexibele en beheersbare manieren om potentiële klanten te bereiken. Door het instellen van dagbudgetten en maximale kosten per klik, is er altijd grip op uw uitgaven. Door verdiensten inzichtelijk te maken, is het in de gaten houden van de ROI eenvoudig.

Google Adverteren biedt daarnaast verregaande manieren om het bereik verder te specificeren. Bijvoorbeeld door het instellen van tijdstip van weergave, locatie of demografische kenmerken. Zo kunt u bijvoorbeeld enkel mannen van 35-55 jaar bereiken, die zich bevinden in Enschede en in Google zoeken naar een mountainbike. Door de mogelijkheden voor een specifieke doelgroeptargeting is de kans op geïnteresseerde bezoekers heel groot.

Wat kan Gladior voor u betekenen?

google-zoeken

Gladior is één van de weinige Nederlandse Google Premier Partners. Dat betekent dat wij aanwijsbaar gespecialiseerd zijn in het inzetten van Google advertenties. Wij helpen u graag met het opzetten, structureren en optimaliseren van advertentiecampagnes.

Of u nog niet adverteert in Google, of dit juist al jaren doet: op elk niveau kunnen wij aanschuiven. We denken met u mee over doelgroeptargeting en boodschap: wie willen we bereiken, op welk moment en met welke boodschap? Door hierna data te verzamelen en te analyseren, halen we onderaan de streep het maximaal haalbare bedrijfsresultaat.