SEO gaat niet over één nacht ijs

Goed gevonden worden wanneer mensen naar uw product of dienst op zoek zijn? Met de hulp van Gladior komt uw website op de juiste plek in Google.

SEO

Wat kan SEO doen voor uw bedrijf?

Zoekmachine optimalisatie, ook wel “SEO” genoemd in vaktermen, is essentieel voor de online vindbaarheid van uw organisatie. Met de komst van Google eind jaren ‘90 werd de basis van SEO gelegd. Men ging immers meer ‘googelen’, het werd dan ook steeds belangrijker om snel gevonden te worden op zoektermen verwant aan jouw product of dienst. Vandaag de dag worden er wereldwijd iedere seconde ruim 40.000 zoekopdrachten in Google gedaan. Des te belangrijk dat uw website gevonden wordt bij relevante zoekopdrachten!

Wat kan Gladior voor u betekenen?

Zoekmachine optimalisatie is een marathon, geen sprint. Met SEO behaalt u resultaat door continue optimalisatie, monitoring én kennis van de laatste ontwikkelingen in het vakgebied. De expertise van Gladior kan u daarbij helpen. 

zoekmachine optimalisatieHoe we uw website beter vindbaar maken in Google? Door bijvoorbeeld aanpassingen in techniek te maken waarmee uw website makkelijker vindbaar wordt voor zoekmachines. Maar ook door te kijken naar content; wordt de zoekterm waar u op gevonden wilt worden ook op de juiste manier genoemd op uw website? Wat zoekmachines ook interessant vinden is hoe vaak uw website vermeld wordt op andere sites. Met andere woorden: hoe populair is de site? Gladior maakt een analyse van de huidige populariteit en bouwt deze verder op.

>

Analytics Certified Partner

>

Meer informatie?

Benieuwd naar de mogelijkheden van zoekmachine optimalisatie voor uw bedrijf?

Contact opnemen

Meer weten over de mogelijkheden

van online marketing?

Neem dan contact met ons op,

of bel ons op 053 850 70 90

>
Share This