Wij gaan verhuizen!

Gladior, 26 juni 2015

Gladior groeit enorm hard. Als team werken we steeds vaker voor grote opdrachtgevers, op projectmatige basis maar ook als strategisch partner in alle facetten van online marketing. Als (online) marketingbureau werken wij natuurlijk ook constant aan de positionering van ons eigen merk. Een belangrijk onderdeel van de professionele uitstraling van een merk/organisatie is het pand waarin ze gevestigd zijn. Daarom kondigen we met trots aan dat wij per 1 augustus zullen verhuizen naar onze nieuwe vestiging aan de Boddenkampsingel 87!

Het pand

De kantoorvilla (2009) aan de Boddenkampsingel voldeed voor ons als agency aan alle criteria om succes uit te stralen: het is eenvoudig bereikbaar, splinternieuw, van alle gemakken voorzien en vooral: het ademt inspiratie voor ons én onze klanten. Samen met ons zusterbedrijf Indenty zullen wij los van Innovadis verhuizen naar het nieuwe pand. Begin juni hebben we met (een deel van) het team al kennis gemaakt met het nieuwe pand.

Nieuwe pand GladiorTeam Gladior

Hou onze communicatie in de gaten voor meer informatie over de officiële opening, activiteiten en meer!

Emerce E-commerce Live! 2018

Gladior was op woensdag 30 mei aanwezig bij Emerce E-commerce Live! Lees hier meer over de interessante sessies die we gevolgd hebben, de trends die we de komende jaren kunnen verwachten én hoe jij je webshop een boost kunt geven.

The Next Web 2018: wat moet je weten?

Gladior | Online Marketing, 2 juni 2018   Meet the future! The Next Web (TNW) is één van de grootste tech congressen op de wereld en vind jaarlijks plaats in Amsterdam. Het is een event waar de toekomst van digital en tech centraal staat. Daar hoort marketing zeker...