Dé totaalaanbieder voor producten om uw kachel óf bbq mee te stoken

Dé totaalaanbieder voor producten om uw kachel óf bbq mee te stoken

Klant:

Diensten:

Masterfire.nl is dé totaalaanbieder voor producten om uw kachel óf bbq mee te stoken

Al meer dan 30 jaar een begrip qua kennis en ervaring Eigen producties waardoor een gewaarborgde kwaliteit. Meerdere magazijnen verspreid over Nederland, België en Duitsland. Snelle en betrouwbare leveringen door groot transport netwerk
Webshop(s) voor zowel particulieren als de zakelijke markt

 

Waar (potentiele) klanten Masterfire inmiddels goed weten te vinden via de ‘traditionele’ wegen, wil Masterfire deze situatie ook online gaan creëren. Om dit te kunnen waarmaken heeft Gladior samen met Masterfire.nl de complete digitale dienstverlening onder handen genomen en de transformatie naar een data gedreven organisatie in gang gezet.

Data analyse doorvertaald in inzicht, visualisatie en optimalisatie

Na livegang van de shops dient er geïnvesteerd te worden in het bereiken van de doelgroep. Middels data gedreven digital marketing wordt er geïnvesteerd in het bereiken van potentiële klanten via meerdere kanalen. Geïnvesteerd wordt in SEO om hiermee zo hoog mogelijk in de zoekresultaten van Google te staan bij relevante zoektermen. Daarnaast worden er relevante zoektermen ingekocht (SEA) om hiermee altijd op de toppositie van Google aanwezig te zijn.

De interactie van klanten en medewerkers met het platform leverde na livegang interessante data en daarmee inzichten op, o.a. door gebruik van Microsoft Clarity. Deze inzichten worden gebruikt om de shop verder te optimaliseren.

In één overzichtelijk Google Data Studio dashboard wordt alle relevante management informatie getoond. Van diverse kanalen & databronnen die Masterfire inzet (denk aan Google Analytics, Google Ads, Facebook, LinkedIn, Wincher) worden alle resultaten inzichtelijk gemaakt waardoor Masterfire precies ziet wat de rendementen zijn van de campagnes.

Masterfire

Gerelateerde cases

Leadgeneration in het profvoetbal featured img
Kennis hebben, kennis delen featured img
Niet zomáár een webshop featured img
Gevonden worden voor gevorderden featured img