Wil jij AFAS Profit ontsluiten via jouw website of webshop of wil jij een integratie binnen AFAS OutSite of AFAS InSite? Grote kans dat wij passende AFAS koppelingen kunnen aansluiten.

AFAS koppelingen partner netwerk
AFAS Geregistreerde Koppelingen
Afbeelding: Gladior is geregistreerd koppelpartner van AFAS en onderdeel van het AFAS partnernetwerk.

AFAS webshop koppelingen

Maak je gebruik van AFAS Profit en heb je een Magento, WooCommerce, CCV Shop of Lightspeed webshop? Dan kan je deze met elkaar koppelen met de door Gladior ontwikkelde AFAS koppelingen.

Door het inrichten van een AFAS Profit koppeling voor jouw webshop verhoog je de efficiëntie van jouw bedrijfsvoering. Zo wordt bijvoorbeeld vanaf het moment dat de koppeling gerealiseerd is jouw voorraad automatisch aangepast in zowel AFAS Profit als in jouw webshop. Ook worden jouw verkooporders real time ingevoerd in Profit Logistics en worden nieuwe klanten automatisch aangemaakt in jouw Profit omgeving. Inrichting van een koppeling voor specifieke e-commerce aspecten kan daarnaast gerealiseerd worden door onze consultancy afdeling.

AFAS website koppelingen

Gebruik jouw AFAS omgeving als centraal systeem in jouw marketing proces.
Enkele voorbeelden van AFAS website koppelingen:

  • Inladen AFAS vacatures en opleidingen in websites (zoals WordPress)
  • Versturen van formulierinformatie naar AFAS
  • Herkenning van website bezoekers (bedrijven) en versturen naar AFAS

Andere AFAS koppelingen

Gladior realiseerde reeds 400+ AFAS koppelingen en add-ons voor een groot aantal systemen zoals: MailChimp, Indeed, Edudex en Springest en diverse maatwerk add-ons en koppelingen.

Staat jouw favoriete software hier niet tussen, dan is het ook mogelijk om specifiek voor jouw platform een koppeling op te zetten. De investering hiervan zal na een inventarisatie gesprek met een van onze consultants kunnen worden afgegeven.