Wil jij je AFAS Profit ontsluiten via jouw website of webshop koppelen, grote kans dat wij passende AFAS koppelingen kunnen aansluiten.

Maak je gebruik van AFAS Profit en heb je een CCV, Lightspeed of Magento webshop? Dan kan je deze met elkaar koppelen met de door Gladior ontwikkelde AFAS koppelingen.

Door het inrichten van een AFAS Profit koppeling voor jouw webshop verhoog je de efficiëntie van jouw bedrijfsvoering. Zo wordt bijvoorbeeld vanaf het moment dat de koppeling gerealiseerd is jouw voorraad automatisch aangepast in zowel AFAS Profit als in jouw webshop. Ook worden jouw verkooporders real time ingevoerd in Profit Logistics en worden nieuwe klanten automatisch aangemaakt in jouw Profit omgeving. Inrichting van een koppeling voor specifieke e-commerce aspecten kan daarnaast gerealiseerd worden door onze consultancy afdeling.

Staat jouw webshop platform hier niet tussen dan is het ook mogelijk om specifiek voor jouw platform een koppeling op te zetten. De investering hiervan zal na een inventarisatie gesprek met een van onze consultants kunnen worden afgegeven.

AFAS Geregistreerde Koppelingen

Afbeelding: Gladior is een geregistreerd koppelpartner van AFAS.