Gladior Data Driven Marketing

Selectie van voorbeelden

Aeves Executive Search

Corporate Site

Met trots presenteren we vijf volledig herontworpen corporate websites, twee werkenbij omgevingen en twee inlogportalen. Negen portalen, uniek en toch uniform. Snel, intuïtief en geïntegreerd met de bedrijfssoftware (AFAS Software) van Aeves Groep. Zo kan Aeves Groep rocken, en de eindgebruiker Rollen.
Aeves Executive SearchCorporate Site case
NOAB

Wordpress en OutSite

NOAB begeleidt kantoren naar een toekomstproof businessmodel waarbij het ontzorgen, begeleiden en adviseren van de ondernemer centraal staat.
NOABWordpress en OutSite case
Koninklijke NLR

AFAS OutSite Werken bij

De Koninklijke Nederlandse lucht- en ruimtevaartcentrum maakt lucht- en ruimtevaart duurzamer, veiliger, efficiënter en effectiever. Om dit kracht bij te zetten én alle vacature en sollicitatie processen tevens te koppelen met AFAS Software, hebben wij geholpen bij de realisatie van de nieuwe website.
Koninklijke NLRAFAS OutSite Werken bij case
Slingeland

AFAS OutSite Werkenbij website

Het Slingeland Ziekenhuis in Doetinchem heeft veel te bieden als werkgever en opleidingsorganisatie. Na een re-design van Slingeland.nl, mochten wij de Werken bij omgeving in hetzelfde jasje hijsen.
SlingelandAFAS OutSite Werkenbij website case
QTS

AFAS OutSite website

QTS is de cursusspecialist voor de technische branche. Voor hun hebben wij de corporate website volledig mogen inrichten en volledig mogen koppelen aan AFAS. Een onderhoudsvriendelijke oplossing!  
QTSAFAS OutSite website case
Bakker Bart

AFAS OutSite klantportaal

Voor Bakker Bart hebben we een klantvriendelijk, servicegericht en data gedreven proces neer mogen zetten. Door middel van verschillende portalen, koppelingen, InSite optimalisaties, en nog veel meer hebben we het proces voor zowel Bakker Bart als de uiteindelijke ondernemers mogen optimaliseren.
Bakker BartAFAS OutSite klantportaal case
Aeves Interim Management

Corporate Site

Met trots presenteren we vijf volledig herontworpen corporate websites, twee werkenbij omgevingen en twee inlogportalen. Negen portalen, uniek en toch uniform. Snel, intuïtief en geïntegreerd met de bedrijfssoftware (AFAS Software) van Aeves Groep. Zo kan Aeves Groep rocken, en de eindgebruiker Rollen.
Aeves Interim ManagementCorporate Site case
NL Digital

AFAS InSite

NL Digital is de ledenvereniging voor de digitale wereld in Nederland. En van Gladior. Wij zijn erg dankbaar om hun te mogen helpen bij het realiseren van een goede InSite omgeving via AFAS. Op basis van uniciteit, eenheid en verbinding.
NL DigitalAFAS InSite case
Wensink

AFAS InSite

Voor Wensink hebben we de InSite structuur en uitstraling opnieuw onder de loep genomen. Hierdoor worden alle functionaliteiten optimaal gebruikt en worden de gebruikers nog meer gemotiveerd om dit mooie portaal te gebruiken!
WensinkAFAS InSite case
Staff Capital

AFAS OutSite Werkenbij website

Met een nieuwe employer branding strategie en de benodigde achterliggende workflows hebben Staff Capital en Gladior gezorgd voor geheel nieuwe beleving in een volledig nieuwe werkenbij omgeving.
Staff CapitalAFAS OutSite Werkenbij website case
Ergotherapie

AFAS OutSite Ledenportaal

ErgotherapieAFAS OutSite Ledenportaal case
Dibozoo

CCV shop webshop

DibiZoo is een dierenwinkel voor iedere dierenvriend. Hun nieuwe webshop en logo hebben gezorgd voor een super online boost, waardoor dat ze niet meer alleen regionaal maar nu ook landelijk opereren.
DibozooCCV shop webshop case
Emil Frey

AFAS InSite

Voor Emil Frey hebben we de InSite omgeving een creatieve nieuwe uitstraling gegeven. Hierdoor worden de gebruikers nog meer gemotiveerd om dit mooie portaal te gebruiken!
Emil FreyAFAS InSite case
Certicon

AFAS OutSite website

De pay-off van Certicon is “Daar kan je wel op bouwen”. Met die gedachte werd de vernieuwde corporate site door Gladior ontworpen en gerealiseerd binnen de AFAS OutSite omgeving.
CerticonAFAS OutSite website case
TS Health

AFAS InSite

TS Health Products streeft naar een gelukkig en gezond Nederland. Gezamenlijk gingen wij de uitdaging aan om de AFAS InSite omgeving opnieuw vorm te geven. Met als doel om de gebruikers van AFAS InSite nog gelukkiger te maken.  
TS HealthAFAS InSite case
AevesBenefit Werkenbij

Werkenbij site

Met trots presenteren we vijf volledig herontworpen corporate websites, twee werkenbij omgevingen en twee inlogportalen. Negen portalen, uniek en toch uniform. Snel, intuïtief en geïntegreerd met de bedrijfssoftware (AFAS Software) van Aeves Groep. Zo kan Aeves Groep rocken, en de eindgebruiker Rollen.
AevesBenefit WerkenbijWerkenbij site case
NBZ

Wordpress Website

Voor NBZ – Nationale Beroepsopleidingen Zwemonderwijs hebben wij een nieuwe WordPress corporate site gerealiseerd. Naast een fris, golvend uiterlijk, is er ook een AFAS cursusintegratie gemaakt, alle cursussen en inschrijvingen kunnen vanuit AFAS beheerd worden en mooi weergegeven worden d.m.v. alle mogelijkheden van WordPress
NBZWordpress Website case
Jansen Chroom

WordPress website

Jansen Chroom is de specialist in het elektrochemisch aanbrengen van de meest uiteenlopende metaallagen op vrijwel elke metalen ondergrond. Van bulk-productie tot restauratie-werk in de zakelijke en particuliere markt.
Jansen ChroomWordPress website case
Livio

WordPress website

Voor zorgcorporatie Livio hebben wij een platform mogen realiseren waar mensen een digitaal schouderklopje kunnen plaatsen om collega’s, vrijwilligers maar bovenal zorghelden een hart onder de riem te steken.
LivioWordPress website case
Stichting H3O

AFAS OutSite Werkenbij website

Stichting H3O heeft meerdere christelijke kinderopvang en onderwijs locaties in Dordrecht. Diverse locaties en groot personeelsbestand. Door dee herziende werkenbij omgeving kunnen ze sneller de juiste nieuwe collega’s vinden.
Stichting H3OAFAS OutSite Werkenbij website case
Wensink

AFAS OutSite Werken bij

Om iedere dag een stukje beter te worden, is de zoektocht naar talent altijd on-going. Om de werving van nieuwe medewerkers meer kracht bij te zetten, realiseerde Gladior de vernieuwde Werkenbij omgeving in OutSite van AFAS Software.
WensinkAFAS OutSite Werken bij case
Register Belastingadviseur

Wordpress website

Een corporate site met geïntegreerde cursusmanagement en klantportaal. Een geheel kennisportaal voor alle leden van het RB.
Register BelastingadviseurWordpress website case
ARAG

AFAS InSite

ARAG, (ja dat gele logo wat je altijd ziet op de shirtjes van de eredivisie scheidsrechters) is een organisatie op het gebied van rechtsbijstand. Zij helpen mensen met juridische problemen, wij hun met het vormgeven van hun intranet.
ARAGAFAS InSite case
Oranje Consultancy

AFAS OutSite website

Oranje Consultancy heeft de ambitie om de zorg te ontzorgen. Om deze ambitie kracht bij te zetten heeft Gladior de volledige huisstijl opnieuw vormgegeven en is er een nieuwe website gerealiseerd in het AFAS OutSite platform.
Oranje ConsultancyAFAS OutSite website case
Werkenbij STULZ benelux

OutSite

Sinds de oprichting in 1959 heeft STULZ Benelux zich ontwikkeld tot de partner op het gebied van klimaatbeheersing.
Werkenbij STULZ beneluxOutSite case
Mr. Fillet

Lightspeed webshop

Mr. Fillet, een ambachtelijke kipfileerder die de tussenhandel slacht. Wat een gaaf traject waarbij wij een merkstrategie, design en website hebben mogen bedenken/ realiseren. Cut The Middlemen.
Mr. FilletLightspeed webshop case
InSus

Magento webshop, WordPress content

InSus is in november 2022 volledig van start gegaan met het leveren van circulaire PIR isolatiematerialen. Tijd voor vernieuwing, ook van het digitale landschape en een visuele impuls op de E-commerce omgeving!
InSusMagento webshop, WordPress content case
Het parkhuis

AFAS OutSite Werkenbij website

Het Parkhuis wilde op hun werkenbij laten zien dat werknemers daar met veel persoonlijke aandacht voor hun cliënten kunnen werken, maar ook dat er genoeg mogelijkheden zijn om door te groeien en je professioneel te ontwikkelen.
Het parkhuisAFAS OutSite Werkenbij website case
Pedimarkt

CCV Shop webshop

Pedimarkt is er voor alle soorten voetproblemen. Via hun webshop spelen ze in op actuele problemen die bij veel mensen voorkomen. Voor het sporten of gewoon in het dagelijkse leven. Zij denken graag met je mee!
PedimarktCCV Shop webshop case
Koninklijke Vezet

AFAS OutSite Werkenbij website

Solliciteren bij Vezet is nu nog leuker en eenvoudiger met het volledig door Gladior gerestylede Werkenbij platform. Het sollicitatieproces is door de integratie met AFAS volledig geautomatiseerd.
Koninklijke VezetAFAS OutSite Werkenbij website case
Het Parkhuis

Wordpress website

Als zorgorganisatie wilde het Parkhuis warmte, gastvrijheid en betrokkenheid uitstralen. Tegelijkertijd zou het zo mooi zijn als ze ook hun professionaliteit en expertise konden etaleren op hun nieuwe website. Wij zette vol in op een clean en aantrekkelijk design, waar zowel cliënten en hun naasten als verwijzers en vakgenoten zich in kunnen herkennen.
Het ParkhuisWordpress website case
GGD regio Utrecht

Werkenbij

We willen allemaal gezond zijn en gezond blijven. GGD regio Utrecht richt zich op het voorkomen van ziekte, het beschermen, bewaken en bevorderen van de publieke gezondheid en de leefomgeving van 1,3 miljoen inwoners in de regio Utrecht.
GGD regio UtrechtWerkenbij case
Van Ameyde

WordPress website

Van Ameyde heeft haar rebranding en herstructurering van haar proposities gevierd met de lancering van een nieuwe corporate website in 10 talen, een merk portaal en een app voor het zoeken van specialisten! Geweldig samenspel!
Van AmeydeWordPress website case
Zaklamp.nl

Magento webshop

Trots zijn we dat Zaklamp.nl zijn doelgroep weet te bereiken, zelfs in donekere tijden. Deze Magento 2 webshop is gekoppeld met AFAS Profit en gedreven door Digital Marketing.
Zaklamp.nl Magento webshop case
het NIC Werkenbij

Werkenbij site

Met trots presenteren we vijf volledig herontworpen corporate websites, twee werkenbij omgevingen en twee inlogportalen. Negen portalen, uniek en toch uniform. Snel, intuïtief en geïntegreerd met de bedrijfssoftware (AFAS Software) van Aeves Groep. Zo kan Aeves Groep rocken, en de eindgebruiker Rollen.
het NIC WerkenbijWerkenbij site case
JBR

Wordpress websites

Met trots presenteren we vier volledig herontworpen corporate websites voor JBR. Het doel om de diverse entiteiten (digitaal) duidelijker te positioneren + het geheel van de vier entiteiten in een ‘verfrissend jasje’ te stoppen is meer dan geslaagd. Wat een premium uitstraling! De vier websites: jbr.nl jbr-interim.com jbr-governance.com mandaat-management.com
JBRWordpress websites case
Eyevinci

Lightspeed webshop

EyeVinci is de specialist voor jouw optiekzaak en optometriepraktijk. Een doelgroep met een oog voor detail. Samen met onze designer hebben wij gezocht naar een geschikt ontwerp. Zakelijk, maar ook sfeervol.
EyevinciLightspeed webshop case
ZLTO

AFAS OutSite Werkenbij website

De boerenbelangenbehartigers van ZLTO werken iedere dag aan de toekomst van boeren en tuinders. Wij van Gladior aan digitale vraagstukken van organisaties. Een perfecte combinatie voor een optimale werkenbij omgeving.
ZLTOAFAS OutSite Werkenbij website case
Dragintra

Wordpress Website

De website visualiseert de nieuwe missie en corporate identiteit van Dragintra. De missie van Dragintra is om van wagenparkbeheer en mobiliteitsmanagement de succesfactor van uw bedrijf te maken. Nu en in de toekomst.
DragintraWordpress Website case
Stichting H3O

AFAS InSite

Stichting H3O heeft meerdere christelijke kinderopvang en onderwijs locaties in Dordrecht. Diverse locaties en groot personeelsbestand. Door het herzien van hun InSite omgeving hebben ze hun personeel weer opnieuw weten te verbinden.
Stichting H3OAFAS InSite case
Forque

AFAS InSite

Alle mogelijke functies heeft Forque binnen zijn eigen AFAS InSite omgeving geïntegreerd. Daarmee geven zij een goed voorbeeld van hetgeen dat mogelijk is voor bedrijven waar zij processen voor optimaliseren.
ForqueAFAS InSite case
Status Finance

AFAS OutSite klantportaal

Status FinanceAFAS OutSite klantportaal case
Rijksuniverstiteit Groningen - Talencentrum

AFAS OutSite Cursusportaal

Inloggen als student of medewerker, bestellen & betalen via OutSite en na afloop cursus ontvang je jouw certificaat vanuit het docentenportaal.
Rijksuniverstiteit Groningen - TalencentrumAFAS OutSite Cursusportaal case
Wrangu

WordPress website

Wrangu.com biedt eenvoudig toegang tot nodige informatie om bezoekers te helpen meer te weten te komen over diensten en oplossingen van Wrangu. De website is opnieuw ontworpen en gestructureerd op basis van  data.
WranguWordPress website case
Wyzer

WordPress website

Wyzer: Ter ondersteuning van de rebranding realiseerde wij de digitale platformen. Data op het gebied van opleidingen en vacatures wordt gevoed door koppelingen vanuit AFAS en Carerix naar WordPress.
WyzerWordPress website case
Engineer

Dynamische vacature feed voor de maak industrie

EngineerDynamische vacature feed voor de maak industrie  case
Hodes

AFAS OutSite website

Hodes Huisvesting is een voortrekker in de markt als het gaat om flexibel, duurzaam en betaalbaar huisvesten. Bijdragen aan betere huisvesting voor mens en aarde, daar gaat Hodes voor. Elke dag weer!
HodesAFAS OutSite website case
Skafit

CCV Shop webshop

Skafit denkt in oplossingen voor alledaagse problemen, zoals Hielspoor, Eczeem, etc. Via hun webshop brengen ze de bedachte oplossingen binnen handbereik van hun doelgroep. Samen staan we sterk!
SkafitCCV Shop webshop case
Smits Veldhoven

Magento webshop

Smits VeldhovenMagento webshop case
Stichting LVO

AFAS OutSite Werkenbij

Stichting LVO is een scholengemeenschap bestaande uit 31 locaties. Gladior heeft mogen helpen bij het realiseren van een goedwerkende vacature-site met een prachtig ontwerp.
Stichting LVOAFAS OutSite Werkenbij case
Werken bij FNV

AFAS OutSite Werken bij website

Werken bij FNVAFAS OutSite Werken bij website case
International School Twente

WordPress website

Als band hebben we hard gewerkt aan de nieuwe website en uitstraling van International School twente. Op basis van data inzicht perfect afgestemd op de gewenste doelgroepen. Ook bij de custom-made logo’s.
International School TwenteWordPress website case
BachRESCUE

Magento webshop

BachRESCUEMagento webshop case
GGD Hollands Midden

AFAS OutSite website

GGD Hollands Midden, wilde één omgeving waar inwoners binnen hun regio zo goed, snel en toegankelijk mogelijk kunnen informeren. Op basis van data analyse hebben wij samen met hun de optimale indeling en navigatie bepaald.
GGD Hollands MiddenAFAS OutSite website case
Canonline

Magento webshop

Voor Canononline hebben wij een gave Magento 2 webshop mogen realiseren met uitgebreide integraties, zoals met AFAS Profit, SSO, OCI, CRO en Google Shopping! Een platform volledig geënt op conversie.
CanonlineMagento webshop case
Suurmond

Wordpress website

Suurmond is een organisatie die denkt in oplossingen en niet in producten. Wij van Gladior doen dit ook, en hebben samen met elkaar een nieuwe website ontwikkeld. Niet alleen informatief, maar ook lead genererend.
SuurmondWordpress website case
Yoursole

CCV Shop webshop

Yourousle heeft een breed assortiment aan voetondersteuning. Zij zorgen ervoor dat mensen er niet alleen modieus, maar ook comfortabel bijlopen. Met hun overzichtelijk webshop brengen ze hun producten nog dichter bij hun doelgroep.
YoursoleCCV Shop webshop case
SAA

AFAS OutSite Werken bij

SAAAFAS OutSite Werken bij case
Stayokay

AFAS InSite

Stakokay is een grote hotelketen in Nederland met ruim 20 locaties. Door het realiseren van een goed intranet wilden ze een uniforme en gecentreerde werkwijze creëren binnen hun grote personeelsbestand. Dit is gelukt!
StayokayAFAS InSite case
Tuinchamp

Lightspeed webshop

Met het tuinseizoen in aankomst is TuinChamp helemaal klaar om te gaan rocken! De restyle visualiseert duidelijk de missie en corporate identiteit van TuinChamp én is natuurlijk conversie optimaal ingericht.
TuinchampLightspeed webshop case
ICS groep

Werkenbij ICS groep

Samen elke dag beter! Een werkenbij site gekoppeld aan AFAS zorgt niet alleen voor een ideale sollicitant beleving, maar ook een vloeiend proces na een sollicitatie
ICS groepWerkenbij ICS groep case
Aims Improve

AFAS OutSite website

Aims Improve is partner op het gebied van AFAS. Hun consultants helpen organisaties bij de inrichting van het systeem. Onze expertise ligt meer op het gebied van OutSite. Deze hebben we dan ook met succes voor ze gebouwd.
Aims ImproveAFAS OutSite website case
het NIC

Corporate Site

Met trots presenteren we vijf volledig herontworpen corporate websites, twee werkenbij omgevingen en twee inlogportalen. Negen portalen, uniek en toch uniform. Snel, intuïtief en geïntegreerd met de bedrijfssoftware (AFAS Software) van Aeves Groep. Zo kan Aeves Groep rocken, en de eindgebruiker Rollen.
het NICCorporate Site case
Procumulator

Corporate Site

Met trots presenteren we vijf volledig herontworpen corporate websites, twee werkenbij omgevingen en twee inlogportalen. Negen portalen, uniek en toch uniform. Snel, intuïtief en geïntegreerd met de bedrijfssoftware (AFAS Software) van Aeves Groep. Zo kan Aeves Groep rocken, en de eindgebruiker Rollen.
ProcumulatorCorporate Site case
Profi Kozijnen

Wordpress Website

Profi Kozijnen is specialist in hoogwaardige kunststof kozijnen, deuren, dakkappelen, dakramen en gevelbekleding. Om de ambitie van Profi kracht bij te zetten heeft Gladior de nieuwe digitale platformen opnieuw vormgegeven.
Profi KozijnenWordpress Website case
Moccamaster

Magento Webshop

Mocca Masters; De lekkerste filterkoffie verdient de mooiste digitale uitingen. Op basis van een data-gedreven aanpak heeft Gladior de B2B en B2C Magento webshops gerealiseerd, met volledige AFAS integratie en in meerdere talen.
MoccamasterMagento Webshop case
Blue Mountain

Magento webshop

Voor Blue Mountain hebben we deze sfeervolle Magento 2 webshop mogen realiseren zodat je nu ook kunt genieten van jouw favoriete Blue Mountain koffie @ home.
Blue MountainMagento webshop case
GGD Hollands Noorden

AFAS OutSite Werken bij website

GGD Hollands NoordenAFAS OutSite Werken bij website case
Luttershandel

Magento webshop

Voor Lutters Handel (installatie-groothandel in Staal en RVS) hebben we een fris en modern redesign mogen realiseren. Met de nieuwe opzet en menustructuur is de webshop overzichtelijk en eigentijds.
LuttershandelMagento webshop case
Eye-Med

Magento webshop

Eye-MedMagento webshop case
Truckland

AFAS OutSite Werken bij website

TrucklandAFAS OutSite Werken bij website case
Diamant Groep

AFAS InSite

Voor Diamant Groep hebben we de InSite omgeving geoptimaliseerd. Hierdoor zijn veel processen een stuk gebruiksvriendelijker gemaakt waardoor InSite nog beter gebruikt kan worden.
Diamant GroepAFAS InSite case
TS Health

Magento webshop

TS HealthMagento webshop case
Fotoflits

Lightspeed webshop

Fotoflits is expert op het gebied van fotografieapparatuur. Met hun flitsende webshop, die gekoppeld is aan AFAS, zorgen ze dat nog meer mensen hun perfecte plaatjes kunnen schieten. Say cheese!
FotoflitsLightspeed webshop case
NL digital

AFAS OutSite ledenportaal

NLdigital, een digitale implementatie van een rebranding, nieuwe naam en een nieuwe corporate identiteit. Geïntegreerd met een AFAS Profit, biedt NLdigital een oplossing om te communiceren met 75.000 IT organisaties in Nederland.
NL digitalAFAS OutSite ledenportaal case
Holland Nautic

Magento webshop

Holland NauticMagento webshop case
NSDSK

OutSite

De NSDSK is specialist voor taal en gehoor.
NSDSKOutSite case
Dennissen Schilderwerken

Wordpress

Dennissen schilderwerken, onderhoud en glaszetter levert sinds 1991 kwaliteitswerk.
Dennissen SchilderwerkenWordpress case
Wastoren

CCV Shop webshop

WastorenCCV Shop webshop case
Gladior Merchandise

AFAS OutSite bestelportaal

Gladior Merchandise, een omgeving uit eigen stal. Dit is typische een voorbeeld van een OutSite omgeving waarin webshop functionaliteiten zijn verwerkt. Een ideaal oplossing als bestelportaal.
Gladior MerchandiseAFAS OutSite bestelportaal case
Zonnehuisgroep Noord

AFAS InSite

Zonnehuisgroep Noord, een zorginstelling gevestigd in het hoge noorden. Een organisatie met veel werknemers, die goed van elkaar en de bewoners op de hoogte moeten blijven. Een intranet was hiervoor de perfecte oplossing!
Zonnehuisgroep NoordAFAS InSite case
AevesBenefit

Corporate Site

Met trots presenteren we vijf volledig herontworpen corporate websites, twee werkenbij omgevingen en twee inlogportalen. Negen portalen, uniek en toch uniform. Snel, intuïtief en geïntegreerd met de bedrijfssoftware (AFAS Software) van Aeves Groep. Zo kan Aeves Groep rocken, en de eindgebruiker Rollen.
AevesBenefitCorporate Site case
Floor Rolluiken

AFAS OutSite

Floor RolluikenAFAS OutSite case
Gladior vacatures

AFAS OutSite vacatures

Gladior vacaturesAFAS OutSite vacatures case
Nibud

Magento webshop

Naast informatie en advies over geld, biedt het Nibud hier ook handige hulpmiddelen bij. Wij hebben de eer gekregen om een webwinkel te realiseren gekoppeld aan AFAS. Functioneel en onderhoudsvriendelijk!
NibudMagento webshop case
Usva (Rijksuniversiteit Groningen)

AFAS Cursusmanagement (SURFconext SSO en betaalkoppeling)

Usva (Rijksuniversiteit Groningen)AFAS Cursusmanagement (SURFconext SSO en betaalkoppeling) case
VTC

AFAS OutSite website

VTC, de opleider voor verticaal transport. Wij hebben hun geholpen bij de vormgeven, de realisatie, maar ook de vindbaarheid van de website (AFAS OutSite). Net zoals hun slogan; Snel, Kwalitatief & Flexibel!
VTCAFAS OutSite website case
Boeken van Wyzer

CCV Shop webshop

Boeken van WyzerCCV Shop webshop case
Jaarbeurs

AFAS OutSite Werkenbij website

“Geef je ambitie de ruimte” is slogan van Jaarbeurs Utrecht. Ook wij hebben tijdens dit project onze ambitie de ruimte gegeven om met deze Werkenbij website als resultaat te komen.  
JaarbeursAFAS OutSite Werkenbij website case
LSSA webshop

CCV Shop webshop

LSSA webshopCCV Shop webshop case
Masterfire

Magento webshop

We zijn on fire na de release van deze webshop! Masterfire is de totaalleverancier voor BBQ en haard benodigdheden. Met de nieuwe webshop (B2B als B2C) wordt het nog makkelijker om er in de winter warmpjes bij te zitten.
MasterfireMagento webshop case
Bovemij

AFAS OutSite Werkenbij website

Bovemij is al 60 jaar de drijvende kracht achter de mobiliteitsbranche. Hoog tijd voor een goede werkenbij omgeving. Een omgeving in lijn met de corporate website, maar wel met de functionaliteiten van AFAS.
BovemijAFAS OutSite Werkenbij website case