Services

Bij Gladior vinden we dat je systematisch en op een strategische wijze moet werken aan resultaat door goed te luisteren, door het analyseren van data en door nauw met elkaar samen te werken.

De kracht van Gladior zit in de combinatie van kennis en expertise op het gebied van data, techniek en marketing. Voor onze klanten laten wij deze expertises zoveel mogelijk samenwerken om tot de meest effectieve oplossingen te komen.


Er zijn vaak meerdere wegen om een vraagstuk in te vullen. Wij vinden het belangrijk om vanuit data inzicht te geven en op basis van gedegen data analyse tot het beste resultaat te komen. Onze vaak toegepaste services zijn onderverdeeld in data solutions, performance marketing en business consultancy.

Data solutions

Werken aan data koppelingen, data dashboards, data visualisatie/rapportage, data scraping, data verrijking en data analyses.

Koppelingen

Verhoog de efficiëntie van marketing gerelateerde processen met slimme data koppelingen.

Data verrijking

Een relevante en gepersonaliseerde boodschap is erg belangrijk bij het targetten van jouw klanten, ongeacht het kanaal.

Performance marketing

Ondersteunend aan zowel de GET als GROW funnel, van tool/kanaal gericht naar oplossingen/Performance gericht, door middel van platformen, tools/dashboards, campagnes en procesoptimalisatie.

Advertising

Data gedreven adverteren door gebruik van eigen doelgroep analyse software. Gladior brengt jouw doelgroep op basis van data in kaart en bepaald op basis van doelgroep analyse welke marketing kanalen de hoogste performance kunnen behalen.

Optimizing

Data gedreven optimaliseren van de bezoekersstroom binnen de Get en de Grow funnel door personalisatie, conversie optimalisatie en de optimalisatie van het platform voor zoekmachines.

Platforms

Het platform heeft de centrale rol tussen de Get en de Grow funnel. Het platform dient ten alle tijden relevante informatie te beiden en bij voorkeur ook te zorgen voor efficiëntie binnen de marketing processen.

Business consultancy

Business consultancy heeft de regie over het digitale marketing landschap en helpt bij het activeren van additionele verkoop of branding kanalen in zowel GET (lead generatie) als GROW (klantwaarde groei) funnel.

Web Presence Performance Scan

Inzichtelijk maken en adviseren over de performance van de gebruikte web- platformen, SEO inrichtingen en gebruikte technieken.

Contactstrategie Scan

Analyse van hoe klantbehoud en klantwaarde groei worden ondersteund dmv Digital Marketing: Marketing Automation/Email Marketing, Personalisatie, Service Calls, etc.

Digital Marketing Scan

Analyse van de ingezette digital marketing kanalen en campagne inrichtingen. Wij brengen uitgebreid in kaart of de digital marketing kanalen optimaal presteren en komen met gedegen advies over performance verbetering.