Performance marketing

Optimaliseer jouw performance marketing met effectieve digitale strategieën voor een impactvolle aanpak. Bij Gladior maken we gebruik van data-gedreven besluitvorming, innovatieve technologieën en doelgerichte marketingcampagnes.

Onze specifieke focus ligt op het optimaliseren binnen AFAS Software. Of je nu een B2B- of B2C-markt bedient, onze SEO-, SEA-, social media- en e-mailmarketingstrategieën worden nauwkeurig afgestemd op de behoeften van AFAS-gebruikers. Daarnaast bieden we unieke diensten aan, zoals cursussen voor adverteren en vacature-adverteren via ATS.

SEO (Zoekmachine optimalisatie)

Wil je dat jouw product of dienst goed gevonden wordt wanneer potentiële klanten ernaar op zoek zijn? Zoekmachine optimalisatie, oftewel SEO, is de sleutel tot online zichtbaarheid. Wij zijn er om jouw online aanwezigheid naar nieuwe hoogten te tillen.

Wat is SEO?

Zoekmachine optimalisatie (SEO) is cruciaal voor online vindbaarheid, bij Gladior hebben we sinds 1999 ervaring in SEO en streven we ernaar jouw online aanwezigheid te optimaliseren.

 

Ons proces

Ons proces begint met een gesprek om jouw doelen en doelgroep te begrijpen. Daarna volgt een nulmeting om de huidige staat van jouw website te analyseren. We stellen KPI’s op en ontwikkelen een actieplan dat prioriteit geeft aan de meest impactvolle optimalisaties.

Waarom SEO met Gladior?

 • Beter vindbaarheid
  Vergroot jouw zichtbaarheid bij de doelgroep in zoekmachines.
 • Relevante content
  Beantwoord de zoekvragen van jouw doelgroep met waardevolle content.
 • Duurzame investering
  SEO is een blijvende marketinginvestering met langdurige resultaten.
 • Nieuwe website? Denk aan SEO!
  Bij lancering van een nieuwe website behouden we jouw opgebouwde SEO-status.

SEA (Search Engine Advertising)

Bij Gladior begrijpen we dat online adverteren essentieel is voor het bereiken van jouw doelgroep en het behalen van maximale impact. Ontdek hiernaast hoe wij jouw kunnen ondersteunen bij het benutten van verschillende online advertentiekanalen.

Hoe Gladior jou helpt?

Gladior is jouw partner in elke fase van Google en Bing Ads-campagnes, met expertise in doelgroeptargeting, boodschapoptimalisatie en data-analyse!

Google Ads

Wil je op korte termijn gevonden worden op de juiste zoekopdrachten? Ontdek de kracht van adverteren in het Google Zoeknetwerk! Google Ads is een flexibele en beheersbare manier om potentiële klanten te bereiken. Bij Gladior, een erkende Google Premier Partner, bieden wij expertise in het opzetten, structureren en optimaliseren van advertentiecampagnes.

Bing Ads

Gladior, met Bing-gecertificeerde experts, verbetert jouw online succes met Bing Ads. Onze heldere rapportages en doordachte aanpak garanderen een effectieve inzet van Bing als aanvullend kanaal. Ontdek de mogelijkheden en zie hoe klanten, die voorheen alleen op Google adverteerden, nu met succes Bing Ads gebruiken.

E-commerce

Gladior is gespecialiseerd in e-commerce adverteren op marketplaces zoals Bol.com, Amazon, Marktplaats en Beslist. Dankzij bewezen resultaten optimaliseren we strategisch advertentiecampagnes, zodat jullie merk doeltreffend doelgroepen bereikt en een voorsprong behoudt op de concurrentie.

Social Media Marketing

Wil je betrokken zijn bij en in gesprek gaan met je doelgroep? Social Media Marketing is de sleutel tot het bereiken van dit doel. Laat Gladior je bijstaan bij het succesvol adverteren op platforms zoals Facebook, X, Instagram en LinkedIn.

Optimaliseer doelgroepbereik en interactie met social media targeting

Door gebruik te maken van geavanceerde targetingmogelijkheden op platforms zoals Facebook, X, Instagram en LinkedIn, zorgt Gladior ervoor dat je advertenties de juiste doelgroep bereiken. Dit resulteert niet alleen in een grotere zichtbaarheid, maar ook in meer interactie en betrokkenheid van potentiële klanten.

 

 

Waarom Adverteren op Social Media?

 • Directe interactie: Social Media biedt de mogelijkheid om direct in contact te komen met jouw doelgroep.
 • Individuele benadering: Het principe stapt af van massacommunicatie en richt zich op het individu.
 • Unieke doelgroepen op verschillende kanalen: Ieder sociaal medium heeft een unieke doelgroep.
 • Specialisten bij Gladior: Onze specialisten bij Gladior helpen jou bij het opzetten, structureren en optimaliseren van Social Media Marketingcampagnes.

Marketingstrategie

Ben je op zoek naar een doordacht marketingplan dat jouw bedrijf naar nieuwe hoogten tilt? Bij Gladior, jouw digital driven marketing agency, bieden we een uitgebreide aanpak voor marketingplan ontwikkeling. Onze strategieën zijn gebaseerd op een grondige situatieanalyse, doelgroepsegmentatie, en tactische uitvoering, waardoor jouw bedrijf zich kan profileren en groeien in de digitale wereld.

Bij Gladior zijn we toegewijd aan het optimaliseren van jouw performance marketing.
Neem contact op en laten we samen op tour gaan!

Waarom een marketingstrategie van Gladior?

 • Situatieanalyse met SWOT voor succes: Sterke punten, zwakke punten, kansen en bedreigingen in kaart gebracht.
 • Doelgroepsegmentatie en profilering: Identificatie van doelmarkten en ontwikkeling van sterke positionering.
 • Klantreis van de eindklant: Begrip van de customer journey voor effectieve kanalen en boodschappen.
 • Tactieken en actieplan per kanaal: Ontwikkeling van tactieken en gedetailleerde actieplannen per kanaal.

Onze Performance Marketeers staan voor je klaar!

Damian Lankheet

Performance marketeer

Stef de Ron

Performance marketeer

Stef Jansen

Performance marketeer

sibel

Sibel Soykan

Performance marketeer

Kyra Nijenhuis

Performance Marketeer

We zijn gespecialiseerd in digital
marketing voor de volgende doelgroepen:

 • HRM
 • E-commerce
 • Lead generation
 • Cursusmanagement