Gladior kent alle ins en outs van AFAS. Hierdoor zijn we onder meer in staat een optimaal functionerende WerkenBij website te realiseren binnen AFAS OutSite. Het platform kent een Sollicitant Self Service module. Alle werving & selectie processen kunnen dankzij een goede inrichting en vormgeving volmaakt worden geautomatiseerd binnen AFAS.

Bekijk hier enkele voorbeelden van onze beste werkenbij websites.

Wanneer is een werkenbij website goed? Een goede werkenbij website binnen AFAS OutSite geeft sollicitanten de informatie die ze zoeken en biedt overzicht. Daarnaast zorgen wij dat de WerkenBij website optimaal wordt geïndexeerd door Google. Uiteraard kun je met een goede naam wel meeliften op het succes van je bestaande corporate website. Door de toon, vormgeving en de content van je WerkenBij website aan te passen aan het doel van de website kom je tot de beste resultaten.

Met het realiseren van een WerkenBij website dragen wij bij aan het genereren van sollicitanten. Iedere WerkenBij website wordt optimaal ingericht en vormgegeven. Maar dat is nog niet alles! Dankzij de koppeling met AFAS OutSite is het voeren van digitale marketing campagnes bij het proces inbegrepen.

In een overzichtelijk dashboard kan men zien welke kanalen zijn ingezet, zoals LinkedIn, Indeed ect. Welke sollicitanten komen uit welke kanalen, hoeveel is uitgegeven aan betaalde advertenties, Maar het belangrijkste natuurlijk hoeveel “nieuwe” collega’s erbij zijn gekomen.

Een werkenbij website in AFAS OutSite, of een ander platform?

Een WerkenBij website gekoppeld aan AFAS OutSite start met een grondige analyse van de doelgroep. Na het opstellen van een data driven sitemap, een functioneel ontwerp en een grafisch ontwerp, start de werkelijke realisatie en optimalisatie. Als Gladior voorzien wij klanten in het gehele proces, met een blik op AFAS en op de markt. Wij gaan altijd opzoek naar de beste werkenbij omgeving die past bij het vraagstuk/ de organisatie.

Werkt jouw organisatie niet met AFAS OutSite maar met een ander CMS-systeem, dan is het realiseren van een WerkenBij website toch mogelijke dankzij onze vacature feed.

Wat Gladior voor jou kan betekenen

Wij genieten van het samenspel met onze klanten. Van het luisteren. Van het vertalen van dromen naar doelen. Van data naar daadkracht. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact op met één van onze specialisten via het contactformulier of bel met 053 850 7090. Let’s go on tour together!