Werven van kandidaten lijkt een eenvoudig proces. Echter, zijn er bepalende factoren om effectieve werving te kunnen garanderen. Denk hierbij aan het analyseren van de functie-eisen, het adverteren van je vacatures, kandidaten aantrekken, het beheren van ingestuurde sollicitaties en het screenen van sollicitaties. Voor het optimaliseren van het digitale wervingsproces, werken we bij Gladior met een WerkenBij omgeving.

Een WerkenBij omgeving is een website en kent een Sollicitant Self Service Module. Deze website is gevuld met actuele vacatures van de organisatie. Sollicitanten kunnen direct solliciteren. Om de status van de sollicitatie of eigen dossier in te zien, kan de sollicitant een account aanmaken. Bij iedere sollicitatie ontvangt de daarvoor toegewezen medewerker een melding. Er wordt een taak aangemaakt om vervolgstappen te nemen, zoals het bekijken van de sollicitatie, reageren op de sollicitatie en het beëindigen van de sollicitatieprocedure.

Dit is voor organisaties de ideale manier om overzicht te bewaken, eenvoudig wijzigingen aan te brengen en extra informatie aan de vacatures toe te voegen. De omgeving slaat eerder ingevoerde gegevens op in het systeem. Bij het plaatsen van nieuwe vacatures, is er al input verkrijgbaar en worden de gegevens overgenomen. Wijzigingen aanbrengen, zelfs bij gepubliceerde vacatures, is heel eenvoudig. Naast actuele vacatures, is de WerkenBij website ook in te vullen met informatie over de organisatie zoals de contactgegevens, social media kanalen of informatie over de sollicitatieprocedure.

 

 

Als organisatie heb je toegang tot het dashboard. Het dashboard biedt inzicht in de activiteiten die op de website hebben plaatsgevonden. Zo krijg je in inzicht in welke social media kanalen of vacaturewebsites voor de vacatures zijn ingezet of via welke kanalen de sollicitanten op de pagina terecht zijn gekomen. Ook zie je het bedrag dat aan betaalde advertenties is uitgegeven, maar ook hoeveel nieuwe collega’s erbij zijn gekomen. De gegevens die de sollicitanten hebben ingevuld op de WerkenBij website, worden automatisch in eigen systeem opgenomen. Zo hoeft de nieuwe medewerker de gegevens niet opnieuw in te voeren.

Welk platform ondersteunt de WerkenBij website?

De WerkenBij website wordt ondersteunt door AFAS OutSite. Werkt jouw organisatie niet met AFAS OutSite, maar met een ander CMS-systeem? We helpen je graag verder en bieden de omgeving aan door onze vacature feed. We verzamelen vacatures op een platform en plaatsen deze op de feed.

Data is het kloppende hart van Gladior

Ons uitgangspunt is data. We richten ons bij alle opdrachten op data en weten dit op de beste manier te verwerken. Alle werving & selectie processen kunnen dankzij een goede inrichting en vormgeving volmaakt worden geautomatiseerd binnen AFAS. We kennen alle ins en outs van AFAS en zijn in staat om functionerende, geoptimaliseerde WerkenBij websites binnen AFAS OutSite te bouwen.

Hoe richten we de WerkenBij website in?

Met een blik op AFAS en op de markt, nemen we de klant mee in het gehele proces. We gaan opzoek naar de beste WerkenBij website voor de klant en maken de perfecte balans tussen het vraagstuk en de organisatie.

We beginnen met het uitvoeren van een grondige analyse van doelgroep. We stellen een Data Driven Sitemap op en maken een functionele- en grafisch ontwerp. Vervolgens starten we met de werkelijke realisatie en optimalisatie van de website. De WerkenBij website wordt optimaal geïndexeerd door Google. Door het aanpassen van de toon, de vormgeving en de content van het WerkenBij omgeving, kom je tot de beste resultaten. Dankzij de koppeling met AFAS OutSite, is het voeren van digitale marketing campagnes bij het proces inbegrepen.

Onze jarenlange ervaring en kennis met AFAS, heeft mooie samenwerkingen opgeleverd. Onze klanten schakelen ons in om het merk van het bedrijf te helpen groeien. We hebben voor klanten unieke WerkenBij websites gebouwd. Bekijk hier voorbeelden van onze beste WerkenBij websites.

Elke organisatie heeft een verhaal en daar luisteren we graag naar. We verbinden het merk met digitale oplossingen, van dromen naar doelen, van data naar daadkracht. We bouwen daarom unieke WerkenBij websites die zijn ontworpen om organisaties naar nieuwe hoogten te brengen. Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Neem contact op met één van onze specialisten via het contactformulier of bel met 053 850 7090 en #LetsConnect!