Wat kan Display Advertising doen voor jouw organisatie?

Display Advertising is uitstekend om in te zetten als je bijvoorbeeld de naamsbekendheid van jouw bedrijf, product of dienst wil vergroten. Met display banners zorg je ervoor dat je zichtbaar bent door het plaatsen van banners op relevante websites, aan een relevante doelgroep. Zo kunnen wij met Display Advertising bijvoorbeeld mensen bereiken op basis van demografische kenmerken, locatie, interesses, gedrag en de content die ze lezen. Je trekt hierdoor meer bezoekers naar de website, maar genereert vooral ook een enorme zichtbaarheid onder jouw doelgroep. Daarnaast kan je via remarketing bezoekers bereiken op andere websites, wanneer ze al eens eerder jouw website bezocht hebben. Samen bepalen we aan welke voorwaarden doelgroepen of bezoekers moeten voldoen, voordat we ze (opnieuw) gaan bereiken. Zo verbinden wij je aan potentieel geïnteresseerde mensen, en andersom.

Wat Gladior voor jou kan betekenen?

Wij kunnen je helpen met het zoeken naar de juiste doelgroep voor jouw merk en boodschap. Welke leeftijd heeft jouw ideale klant? Waar bevinden ze zich? Welke interesses hebben ze? Wat voor content bekijken ze online? Of het nu gaat om een actiecampagne, het genereren van meer naamsbekendheid of het behalen van meer conversies: Display Advertising kan een zeer geschikt kanaal zijn.

Wanneer wij eenmaal de juiste doelgroep en plaatsingen gevonden hebben, is het tijd voor de visuals. Elke succesvolle Display Advertising campagne staat of valt met de juiste boodschap. Wij denken met jouw mee over deze boodschap, en geven deze in jouw eigen huisstijl kort en krachtig weer. Dit doen wij door middel van HTML5 bannersets, in de IAB-formaten met het grootste bereik. Zo bereiken we de juiste persoon, op het juiste moment, met de juiste boodschap.