AFAS factuur betaal-link

Onderzoek heeft uitgewezen dat een digitale factuur sneller betaald wordt. Bovendien wordt het betaalproces enorm vergemakkelijkt met de opname van betaal-links in jouw facturen. Jouw klanten kunnen door middel van deze link immers binnen een aantal klikken betalen in de bij hun vertrouwde en veilige iDEAL omgeving. Hierdoor ontvang je betalingen niet alleen sneller; maar ook veilig. De betaal-link kan bovendien eveneens bij het proces van herinnering en aanmaning opgenomen worden in de communicatie Voordelen integratie betaal-links in jouw facturen: jouw facturen worden sneller betaald; De link wordt automatisch gegeneerd vanuit AFAS ; Voor jou en jouw klant is deze methode snel en eenvoudig in gebruik; Via iDEAL betalen is mogelijk voor iedereen die over internet bankieren beschikt.

Wat kan je precies verwachten?

Het proces dat doorlopen wordt is als volgt:

  • Allereerst wordt de betaal applicatie ingericht in jouw Profit omgeving;
  • Na een bestelling wordt automatisch een factuur met betaallink vanuit Profit naar de betreffende klant verstuurd;
  • De betaal-link verwijst naar een integratie pagina waarin een pagina van Gladior wordt geladen;
  • Hier wordt jouw klant geforward naar een Mollie-pagina waar de betaling wordt gedaan;
  • De klant wordt teruggestuurd naar de bedank pagina;
  • Bij betaling met behulp van de betaallink, zal de verwerking plaatsvinden via het bankboek evenals een reguliere betaling.

Wat Gladior voor jou kan betekenen

Wij genieten van het samenspel met onze klanten. Van het luisteren. Van het vertalen van dromen naar doelen. Van data naar daadkracht. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact op met één van onze specialisten via het contactformulier of bel met 053 850 7090. Let’s go on tour together!